Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εσύ το έχεις δει; Αυτό είναι το υποδειγματικό τσιφτετέλι που έχουν δει πάνω από 4 εκατ. άτομα στο Youtube!

Δίνει ρεσιτάλ

5 Οκτωβρίου 2022 08:11
Εσύ το έχεις δει; Αυτό είναι το υποδειγματικό τσιφτετέλι που έχουν δει πάνω από 4 εκατ. άτομα στο Youtube!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας από τους πιο αγαπημένους χορούς των Ελλήνων είναι το τσιφτετέλι και εμείς βρήκαμε… το πιο viral τσιφτετέλι στο YouTube.

Πρόκειται για το χορό της Oxana Bazaeva η οποία είναι η χορεύτρια που κατάφερε να ξεπεράσει τις 4 εκατομμύρια προβολές.

Χαλασμός Κυρίου με την Αθηνά Χρυσαντίδου: «Γκρέμισε» την πίστα με το καυτό της τσιφτετέλι (Video)

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, είχε τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις εμφανίσεις της στο Power Of Love. Στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μάλιστα, είχε ανεβάσει ένα βίντεο καθώς χορεύει ένα υπέροχο τσιφτετέλι σε κλαμπ στον Λίβανο τον οποίο είχε επισκεφθεί.

Δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με μία φίλη της και σε αυτά τα στιγμιότυπα φαίνεται να έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, ειδικά του ανδρικού πληθυσμού που έχει μείνει με το… στόμα ανοιχτό. Επίσης, δείτε το μαγικό διπλό τσιφτετέλι που έδειξε γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο «καυτή» παρουσιάστρια.

Ξανθιά γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι και δίνει ρεσιτάλ - Το βίντεο έχει 1.506.666 προβολές

Αυτή η ξανθιά γυναίκα, σηκώθηκε και χόρεψε ένα απίθανο τσιφτετέλι. Ο κόσμος που ήταν δίπλα της, τη χειροκροτούσε μέχρι το τέλος του κομματιού.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, μια κοπέλα σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι σε ένα πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στα Λαύκα Κορινθίας το 2014. Η ίδια φανερά ευδιάθετη, δίνει τη ψυχή της ξετυλίγοντας το ταλέντο της, όπως έκανε και η Κατερίνα Λιόλιου με τον "καυτό" της χορό.

Μάλιστα, το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει τις 1.506.666 προβολές. Δείτε το:

Τρέλανε τους πάντες ο Μάρκος Σεφερλής: Χόρεψε τσιφτετέλι και έβαλε "φωτιά" στο διαδίκτυο

Το Athensmagazine.gr θα σας θυμίσει σήμερα, το τσιφτετέλι του Μάρκου Σεφερλή στη μέση του δρόμου, το οποίο "τρέλανε" το διαδίκτυο. Εσείς το έχετε δει;

Μετά το εκθαμβωτικό τσιφτετέλι μιας κουμπάρας, θα σας παρουσιάσουμε ένα βίντεο που δείχνει τον ταλαντούχο ηθοποιό να χορεύει στην Ερμού. Βέβαια, να τονίσουμε, ότι το βίντεο είναι παλιό. Στο εν λόγω χορευτικό σόου, όπως θα δείτε, τον συνόδευε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι δυο τους είχαν στήσει τρελό γλέντι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share