Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα πέταξε όλα και οι πάντες πήραν «φωτιά»: Το βασανιστικό τσιφτετέλι που ξεπέρασε τις 4.000.000 προβολές!

Σκέτη κόλαση!

3 Οκτωβρίου 2022 07:13
Τα πέταξε όλα και οι πάντες πήραν «φωτιά»: Το βασανιστικό τσιφτετέλι που ξεπέρασε τις 4.000.000 προβολές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τσιφτετέλι... σκέτο «φωτιά» είναι αρκετό, για να μας βασανίσει και αυτό το βρήκαμε σε μια παλιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» είχε γυριστεί επεισόδιο για την Πρωτοχρονιά, με τον Λευτέρη Πανταζή να τραγουδά και την χορεύτρια να μετατρέπει σε... κόλαση την πίστα με τα λικνίσματά της, όπως έκανε και η νύφη σε ένα γάμο ρίχνοντας με τον χορό της... στα πατώματα τον γαμπρό.

Το βίντεο έχει φτάσει σε σημείο να ξεπεράσει τις 3.5 εκατομμύρια προβολές, δημιουργώντας πανικό στο διαδίκτυο.

Δείτε το:

Το πιο τρελό πάρτι με τσιφτετέλι που έγινε ποτέ - «Ξεσήκωσε» το διαδίκτυο με πάνω από 6 εκατ. προβολές

Είστε έτοιμοι να δείτε το πιο τρελό πάρτι που έχει γίνει ποτέ με τσιφτετέλι; Το Athensmagazine.gr το βρήκε και σας το παρουσιάζει, με το βίντεο να έχει «ξεσηκώσει» το διαδίκτυο με πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές.

Το τσιφτετέλι, άλλωστε, είναι ένας χορός αγαπημένος σε αρκετές χώρες, συνηθισμένος στο να φέρνει το κέφι και η παρέα γυναικών, που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο, χορεύει ασταμάτητα και προκαλεί... χαμό στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε.

Μας τρέλαναν, λοιπόν, όλους και σίγουρα θα τρελάνουν κι εσάς με την χαρά και τη διάθεσή τους, όπως έκανε και η νύφη με το τσιφτετέλι της μπροστά στον γαμπρό στο γάμο τους. Τη στιγμή που είδαμε αυτό το βίντεο, δε, οι προβολές βρίσκονταν στις 6.159.536, με 10 χιλιάδες likes.

Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share