Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άρχισε να λικνίζεται και κόλασε μέχρι και το κλαρίνο: Το τσιφτετέλι γνωστής τραγουδίστριας που έστειλε τους πάντες... στον έβδομο ουρανό

Έπαθαν όλοι... νταβλά!

2 Οκτωβρίου 2022 08:43
Άρχισε να λικνίζεται και κόλασε μέχρι και το κλαρίνο: Το τσιφτετέλι γνωστής τραγουδίστριας που έστειλε τους πάντες... στον έβδομο ουρανό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι σε κάποιο βαθμό... μια τέχνη, προορισμένη να αναστατώνει και να εξάπτει τις αισθήσεις, ειδικά αν το άτομο που κάνει αυτόν τον χορό, τον εκτελεί όπως πρέπει.

Αυτό έγινε και στην περίπτωση γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας, που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει στο σχετικό είδος μουσικής. Η Ρία Ελληνίδου καθόλου δε δίστασε, όταν άκουσε το κλαρίνο να κάνει το σόλο του, να αρχίσει να λικνίζεται, βάζοντας «φωτιά» στην πίστα, με παίκτρια ριάλιτι επίσης να τα έχει καταφέρει εξαιρετικά.

Το γλέντι ήταν ατελείωτο, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ήταν... σε ντελίριο και στον έβδομο ουτανό, με το τσιφτετέλι αυτό, που είναι αρκετά πρόσφατο, ήδη να συζητείται με τα χιλιάδες views στο YouTube.

Δείτε το βίντεο:

Αρρωστημένο τσιφτετέλι: Κοπέλες κολάζουν το διαδίκτυο δίνοντας και την ψυχή τους (Video)

Αρρωστημένο τσιφτετέλι: Δύο γυναίκες χόρεψαν με τη ψυχή τους και τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα, παρόλο που ήταν 5 το πρωί. Το βίντεο στο Youtube έχει 398.195 προβολές!

Ανακαλύψαμε ένα τσιφτετέλι δύο καλλονών που μοίρασαν εγκεφαλικά με το χορό τους, αλλά και με τις καμπύλες τους. Λικνίζουν τα κορμιά τους και μας αφήνουν άφωνους!

Δείτε το βίντεο με το πιο καυτό τσιφτετέλι, και όχι μόνο, που βρήκαμε στο Youtube. Θα πάθετε πλάκα!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share