Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σωστό παλικάρι ο αρχηγός της Εθνικής - Χόρεψε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» και έκανε τους Τούρκους να βαράνε παλαμάκια!

Άφησε άπαντες άφωνους ο Τάσος Μπακασέτας

30 Σεπτεμβρίου 2022 08:10
Σωστό παλικάρι ο αρχηγός της Εθνικής - Χόρεψε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» και έκανε τους Τούρκους να βαράνε παλαμάκια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Μπακασέτας κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Τραμπζονσπόρ χόρεψε ζεϊμπέκικο και έκανε τους Τούρκους να του βαρέσουν παλαμάκια.

Η αγάπη των φίλων της Τραμπζονσπόρ για τον Τάσο Μπακασέτα είναι γνωστή. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Μπακασέτας κατά τη διάρκεια της φιέστας της τουρκικής ομάδας χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και έκανε τους Τούρκους να του βαρέσουν παλαμάκια.

Το απόλυτα μάγκικο ζεϊμπέκικο του μικρού Γιάννη - Έχει «κατεδαφίσει» το Youtube με σχεδόν 1 εκατ. προβολές!

Ανακαλύψαμε έναν μικρό μπόμπιρα, ο οποίος χορεύει ζεϊμπέκικο και "ρίχνει" το Youtube με τις σχεδόν 1 εκατομμύριο προβολές πλέον!

Είναι ότι καλύτερο έχετε δει ποτέ σε ζεϊμπέκικο. Ο λόγος στον μικρό Γιάννη, ο οποίος χτυπάει παλαμάκια και ρίχνει ένα ζεϊμπέκικο που ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Ένα βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 900.000 στο διαδίκτυο, περισσότερες και από το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο που έχετε δει ποτέ!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μέγα λεβεντόπαιδο του ελληνικού κινηματογράφου: Το θρυλικό ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ! (video)

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχει χορέψει ένα από τα πιο βαριά και αντρίκια ζεϊμπέκικα στην ιστορία, το οποίο έχει μείνει αξέχαστο και ανατριχιάζει όσους το βλέπουν σήμερα.

Έχει αφήσει ιστορία και πολλοί υποστηρίζουν ότι παραμένει αθάνατος στη μνήμη. Το ζεϊμπέκικο αυτό είναι απόδειξη ότι μένει χαραγμένος στην ιστορία, όπως και αυτός ο ηθοποιός εδώ.

Είναι ένα απόσπασμα από την ταινία που πρωταγωνίστησε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, " Η νεράιδα και το παλικάρι", και έχει μαζέψει 598.646 προβολές.

Απολαύστε τον:

Το βαρύ ζεϊμπέκικο Έλληνα τραγουδιστή με 2.000.000 προβολές μέσα σε 5 ημέρες! (video)

Εδώ στο Athensmagazine.gr είστε λάτρεις των... ζεϊμπέκικων και το έχετε αποδείξει μέσα από τα... cliks σας, όπως και σε εκείνο με το ιστορικό χορό Έλληνα Πρωταθλητή!

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην σας παρουσιάσουμε το νούμερο ένα ζεϊμπέκικο στο ελληνικό ίντερνετ τις τελευταίες 5 μέρες!

Συγκεκριμένα στις 30 Μαΐου στην επίσημη σελίδα του στο Youtube ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε το νέο του τραγούδι "Αθήνα" και έγινε αμέσως viral! Μάλιστα μέσα σε ελάχιστες ημέρες έχει σημειώσει πάνω από 2.000.000 views με τον αγαπημένο τραγουδιστή εκτός από την φωνή του να μας δείχνει και το ταλέντο του στον χορό!

Δείτε το video clip του τραγουδιού και το απίθανο ζεϊμπέκικο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share