Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αντέχεις να το δεις; Το χειρότερο ζεϊμπέκικο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!

Θα κλάψετε!

29 Σεπτεμβρίου 2022 08:20
Αντέχεις να το δεις; Το χειρότερο ζεϊμπέκικο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μας έρχεται από το πρόσφατο παρελθόν και από εποχές Alpha για το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φώτη Μεταξόπουλο!

Μήπως θέλετε και κάτι διαφορετικό; Σας έχουμε και τσιφτετέλι κόλαση: Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της “ζάλισε” τους τηλεθεατές όταν σηκώθηκε να χορέψει!

Απολαύστε τον στο Athensmagazine.gr:

Ιστορικός Έλληνας χορευτής μας παραδίδει μάθημα για το πιο λεβέντικο ζεϊμπέκικο

Πολλά ζεϊμπέκικα μας έχουν συγκινήσει κι έχουν προκαλέσει το θαυμασμό μας, με έναν ιστορικό Έλληνα χορευτή όμως να μας παραδίδει… δωρεάν μάθημα για τον πιο λεβέντικο χορό «ραγίζοντας» καρδιές, όπως έκανε και ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη.

Πρόκειται, μάλλον, για τον πιο σπουδαίο χορό, που έχουμε δει στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον χορευτή και χορογράφο, Φώτη Μεταξόπουλο, να σηκώνεται και να σοκάρει άπαντες με τις τρομερές του ικανότητες, στο πιο γνωστό τραγούδι για ζεϊμπέκικο.

Πρόκειται ασφαλώς, για το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» του Μάνου Λοΐζου, με τον Μεταξόπουλο να είναι σαφώς ασυναγώνιστος στις δικές του χορευτικές ικανότητες. Έκανε ολόκληρη… παράσταση, μιμούμενος το μεθυσμένο, καθήμενος στην καρέκλα του και προβαίνοντας στον πιο μάγκικο χορό, που έχουμε παρακολουθήσει.

Δείτε το βίντεο:

Μερακλής Ιερέας: Δείτε τον να «ρίχνει» την ζεϊμπεκιά του με το «εδώ παπάς εκεί παπάς» (Video)

Μεράκλωσε για τα καλά στο γλέντι μετά τη βάπτιση ο ιερέας και χόρεψε με πολύ κέφι το ζεϊμπέκικο «εδώ παπάς, εκεί παπάς». Δείτε το απολαυστικό βίντεο με το χορό του Ιερέα:

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πολλά και όλα μας έχουν εντυπωσιάσει, σίγουρα όμως κάτι αντίστοιχο με αυτό δεν έχουμε ξαναδεί.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share