Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Άναψαν τα αίματα» με το παραδείσιο λίκνισμά της - Το τσιφτετέλι που έγραψε ιστορία στον αέρα του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» (video)

Τρελαίνει κόσμο μέχρι σήμερα!

28 Σεπτεμβρίου 2022 08:07
«Άναψαν τα αίματα» με το παραδείσιο λίκνισμά της - Το τσιφτετέλι που έγραψε ιστορία στον αέρα του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιός Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, πριν από δυο περίπου χρόνια μας χάρισε τον πιο σέξυ χορό που έχουμε δει ποτέ σε ζωντανή εκπομπή. "Στην υγειά μας ρε παιδιά": Το τσιφτετέλι της Ελισάβετ Δοβλιατίδου που αναστάτωσε τους τηλεθεατές! (video)

Το θυμηθήκαμε ξανά επειδή έρχεται η Δευτέρα μετά τις διακοπές και είπαμε να πάνε κάτω τα.. φαρμάκια!

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το τσιφτετέλι της Χριστίνας Αλεξανιάν που "κόλασε" μέχρι και τον Παπαδόπουλο!

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία σε λίγες ημέρες επιστρέφει και πάλι τηλεοπτικά μέσα από το σίκουελ της σειράς «Λόγω Τιμής», τα έσπασε κανονικά στο εορταστικό «Στην υγειά μας»!

Η ίδια, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου κι έκανε χαμό με το αισθησιακό της τσιφτετέλι που έγραψε ιστορία!

Η ηθοποιός «άναψε φωτιές» το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων χορεύοντας στο πλατό και κανένας άντρας δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η καλλονή "ξαναχτυπά": Το τσιφτετέλι με το καυτό σορτσάκι που "βούλιαξε" τη Μύκονο

Αυτή η κοπέλα είναι πραγματικά ο ορισμός της λέξης "τσιφτετέλι" και είμαστε σίγουροι πως όποιος κι αν δει αυτό το βίντεο θα... ζαλιστεί.

Ο λόγος για την πανέμορφη ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία που όσες φορές κι αν τη δούμε να χορεύει σίγουρα δεν θα την χορτάσουμε ποτέ! Στη Μύκονο βρέθηκε πριν λίγο καιρό η καλλίγραμμη νεαρή και φρόντισε να "βουλιάξει" όλο το νησί με έναν και μόνο χορό. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το μοναδικό της τσιφτετέλι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Μην ξεχνάμε πως η Τραΐάνα έχει στην κατοχή της και αρκετά πτυχία χορού και αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας ματιά. Με ένα αθλητικό σορτσάκι και ένα μακρυμάνικο φουτεράκι (που στην πορεία αφαιρέθηκε) ανέβηκε στην μπάρα και άρχισε να λικνίζεται στο ρυθμό χαρίζοντας στους θαμώνες ένα μοναδικό θέαμα και μοιράζοντας "εγκεφαλικά".

Δείτε εδώ το μοναδικό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share