Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λεβέντισσα πιτσιρίκα χορεύει ζεϊμπέκικο με ψυχή και αποθεώνεται

Ραγίζει καρδιές!

27 Σεπτεμβρίου 2022 08:33
Λεβέντισσα πιτσιρίκα χορεύει ζεϊμπέκικο με ψυχή και αποθεώνεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί έχουν την άποψη πως οι γυναίκες δεν μπορούν να χορέψουν ζεϊμπέκικο, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις ο... υποτιθέμενος αυτός κανόνας δεν επιβεβαιώνεται, όπως στην περίπτωση του 8χρονου κοριτσιού στο Καστελόριζο που μας συγκίνησε.

Σε έναν από τους όμορφους δρόμους του νησιού, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται και αγωνιά εξαιτίας της επιθετικότητας της Τουρκίας, οι κάτοικοι δείχνουν να μην φοβούνται τίποτα και το μεγαλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας είναι αυτός ο χορός από το κοριτσάκι, που δεν χορταίναμε όπως στην περίπτωση του λεβέντη σε γλέντι.

Εκείνο άρχισε να χορεύει στη μέση του δρόμου, μόλις ξεκίνησε να παίζεται το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» του Μάνου Λοΐζου και άπαντες έστρεψαν το βλέμμα τους σε εκείνο. Η αποθέωση ήταν μοναδική για το υπέροχο αυτό κοριτσάκι, που έδειξε υποδειγματική μαγκιά με το ζεϊμπέκικό του.

Δείτε το βίντεο:

90χρονος παππούς δίνει «ρέστα» και κάνει το κοινό να παραληρεί με το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο του

Ο μερακλής 90χρονος παππούς της φωτογραφίας, χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε απ όλους, όσους βρίσκονται στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στις Οινούσες.

Μετά τον πατέρα που χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της κόρης του, είδαμε έναν γλυκύτατο κύριο να χορεύει στην καλοκαιρινή εκδήλωση που έλαβε χώρα στον τόπο καταγωγής του, τις Οινούσες. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ο άνθρωπος τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του, και "τρελαίνει" τους πάντες με τον χορό του.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share