Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στα «ουράνια» το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου με το αμαρτωλό τσιφτετέλι κουκλάρας πλάι στον Γιώργο Παπαδάκη!

Φωτιά και λάβρα!

25 Σεπτεμβρίου 2022 08:25
Στα «ουράνια» το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου με το αμαρτωλό τσιφτετέλι κουκλάρας πλάι στον Γιώργο Παπαδάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φωτιά» στο πλατό της εκπομπής «Στην υγειά μας» είχε βάλει το τσιφτετέλι, που χόρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης με πανέμορφη γυναίκα, προβαίνοντας σε έναν... αμαρτωλό χορό.

Η γυναίκα σηκώθηκε πρώτη και άρχισε να λικνίζεται, μόλις ακούστηκε το «Ψίθυροι καρδιάς» που ερμηνεύει ο Δημήτρης Μπάσης με τρομερή επιτυχία και... άναψε τη σπίθα, για να πάρουν μετά συνέχεια δύο άνδρες στην πίστα, ενώ μέχρι και σήμερα κολάζει το τσιφτετέλι αγαπημένης ηθοποιού.

Πρώτος ο Πασχάλης Τερζής και ύστερα ο έμπειρος παρουσιαστής, χόρεψαν μαζί με την εν λόγω γυναίκα, προκαλώντας χαμό στο στούντιο, με τον Παπαδάκη τελικά να έχει και... χαρίσματα που δε γνωρίζαμε, αφού φαίνεται να χορεύει καλά το τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο:

Δεν κρύβονται τα πτυχία: Το κολασμένο τσιφτετέλι της χορεύτριας που προκάλεσε "πανικό"

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" πάντα φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και έχει τη χαρά πολλές φορές η πίστα της να βλέπει σπάνιους χορούς, ένας εξ αυτών και το παρακάτω τσιφτετέλι.

Μια διάσημη χορεύτρια και ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και μας χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που μας έκανε να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά όπου όσο ακουγόταν η "Πριγκιπέσσα" εκείνη σηκώθηκε και χόρεψε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που "βασάνισε" όλο το αντρικό κοινό κι ακόμη περισσότερο τον Άκη Δείξιμο που τραγουδούσε για εκείνη σε απόσταση... αναπνοής.

Δείτε εδώ το αργό και βασανιστικό της τσιφτετέλι:

Από τα χειροκροτήματα στα... πιάτα - Το τσιφτετέλι που "αρρώστησε" τους πάντες

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η πανέμορφη ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπολου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση. Η γοητευτική ηθοποιός σηκώθηκε ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Σταύρος Σιόλας" και με τα λικνίσματα της μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους.

Δείτε το μοναδικό χορό της τραγουδίστριας:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share