Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Βασιλικό» και ασήκωτο ζεϊμπέκικο του Παύλου Γλύξμπουργκ - Άφησε άφωνη Βανδή και καλεσμένους σε gala και έγινε viral!

Όταν έχεις και λίγο από... Έλληνα μέσα σου τελικά δεν κρύβεται

25 Σεπτεμβρίου 2022 07:51
«Βασιλικό» και ασήκωτο ζεϊμπέκικο του Παύλου Γλύξμπουργκ - Άφησε άφωνη Βανδή και καλεσμένους σε gala και έγινε viral!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι κι αν είναι γαλαζοαίματος, ο Πρίγκιπας Πάυλος Γλύξμπουργκ της Ελλάδας και της Δανίας ξέχασε τους τύπους και τα πρωτόκολλα και έβγαλε την ελληνική ψυχή από μέσα του.

Συγκεκριμένα κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο, όπου φαίνεται ο ίδιος σε event στο Λονδίνο, όπου τραγούδησε μάλιστα και η Δέσποινα Βανδή, να χορεύει ζειμπέκικο, με τον ίδιο να αποθεώνεται για τις χορευτικές του ικανότητες.

Όλα αυτά μόλις πέντε μέρες μετά την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο, όπου παρευρέθηκε ο ίδιος και άλλα μέλη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας όχι όμως και ο Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, που παρέμεινε πίσω στην Αθήνα καθώς είναι ακόμα υπό παρακολούθηση η κατάσταση της υγείας του.

Δείτε επίσης: Λεβέντικη ζεϊμπεκιά κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα: Ο αρχηγός Εθνικής και Ολυμπιακού προκάλεσε πανδαιμόνιο!

Η ζειμπεκιά του Πρίγκιπα Παύλου στο Λονδίνο που έγινε Viral

O ίδιος παρέστη σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο, πέντε μόλις μέρες μετά το θάνατο της Ελισάβετ. Εκεί εμφανίστηκε στη σκηνή και η Δέσποινα Βανδή. Όταν ήχησαν οι πρώτοι ήχοι του ζειμπέκικου ο Πρίγκιπας Πάυλος δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε κατάθεση ψυχής πάνω στην πίστα, δείχνοντας ότι είναι εκτός των άλλων και πολύ επιδέξιος χορευτής.

Το βίντεο βέβαια κυκλοφόρησε αμέσως στα social media και δεν άργησε να γίνει viral!

Έτριξαν τα πλακάκια: Ο πατέρας της νύφης σηκώθηκε να χορέψει βαρύ ζεϊμπέκικο - Δευτερόλεπτα μετά όλοι δάκρυζαν!

Τα ζεϊμπέκικα σε γάμους είναι κάτι ξεχωωριστό, ειδικά όταν αυτό γίνεται από τους οικείους του γαμπρού ή της νύφης, με τον μπαμπά της νύφης σε αυτή την περίπτωση να χαρίζει ως δώρο στο ζευγάρι έναν από τους πιο συγκλονιστικούς χορούς που έχουμε δει.

Η λεβέντικη στάση του ήταν ορατή από την αρχή, με τον πατέρα να σηκώνεται μόλις ακούστηκε η «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου και να μας συγκινεί, όταν άρχισε να χορεύει, επιδεικνύοντας τρομερές ικανότητες.

Η νύφη, με έντονη τη συγκίνηση στα μάτια της, τραγουδούσε και τον ενθάρρυνε, όπως έκανε και ο γαμπρός του, με τη στιγμή να είναι σίγουρα από τις πιο όμορφες σε αυτό το γάμο χάρη σε αυτό τον μάγκα μπαμπά.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share