Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Άναψαν τα αίματα» ξανά στον ΣΚΑΪ με Πορτοσάλτε-Κυρίτση: «Αν έχεις νευράκια υπάρχουν και γιατροί» (video)

«Παραμύθια λες εσύ, μπαρουφολογία λες εσύ»

23 Σεπτεμβρίου 2022 10:37
«Άναψαν τα αίματα» ξανά στον ΣΚΑΪ με Πορτοσάλτε-Κυρίτση: «Αν έχεις νευράκια υπάρχουν και γιατροί» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί στο στούντιο του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε και τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κυρίτση, με αφορμή την εξαγγελία του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ περί αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ.

«Μπορούμε να συζητήσουμε;» ρώτησε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον κ. Κυρίτση να του απαντά: «μπορείς να περιμένεις να τελειώσω;». «Ησύχασε. Αν έχεις νευράκια υπάρχουν και φάρμακα, υπάρχουν και γιατροί» σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Κυρίτση να τον ρωτά «τι εννοείς;» και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να του εξηγεί «αν έχεις νεύρα να πας σε γιατρό. Μην χιμάς».

Δείτε επίσης: Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό μετά τη ΔΕΘ; Δημοσκόπηση με τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις ομιλίες Μητσοτάκη και Τσίπρα (video)

Όταν ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «συμμορία που κυβερνάει και δίνει 500 εκατ. ευρώ στους φίλους του Πορτοσάλτε», ο Δημήτρης Οικονόμου αντέδρασε: «Μπορεί να λέμε μια κυβέρνηση συμμορία; Βρίζεις και τον λαό έτσι» είπε με τον Γιώργο Κυρίτση να απαντά «αν δεν σου αρέσει μην με καλέσεις ξανά, αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που λέω. Ο Άρης Πορτοσάλτε τόνισε ότι «αναλαμβάνει να δείξει πόσο τραμπούκος είναι». «Τέσσερις με έναν και είμαι εγώ τραμπούκος» είπε τότε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Όταν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μίλησε για «το παραμύθι που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» και την «μπαρουφολογία Τσίπρα» ο κ. Κυρίτσης απαντά «παραμύθια λες εσύ, μπαρουφολογία λες εσύ, αφού με διέκοπτες, σε διακόπτω κι εγώ».

Κόλαση στον αέρα του ΣΚΑΪ με Πορτοσάλτε-Σβέρκο: «Κάθονται σούζα στον Τσίπρα» – «Κάθεσαι κλαρίνο στον Γεωργιάδη»

Στο κόκκινο εκτοξεύτηκε σήμερα το πρωί η ένταση στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ με αφορμή την παρακολούθηση του Νίκου Πιτσιόρλα επί κυβέρνησης Τσίπρα και τη σημερινή του συνέντευξη στα Νέα.

Η συζήτηση ανάμεσα στον διευθυντή της Αυγής, Νίκο Σβέρκο και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε ξεκίνησε ήρεμα και στη συνέχεια ξέφυγε.

Νίκος Σβέρκος: Η υπόθεση για τον κ. Πιτσιόρλα είναι γνωστή από το 2020, τι τον έπιασε και έχει τέτοια ευαισθησία, είναι άλλο θέμα

Άρης Πορτοσάλτε: Πράκτορας, έγινε δεξιός ο Πιτσιόρλας. Λέει ο Νίκος «τι το θυμήθηκε τώρα ο Πιτσιόρλας; Έγινε δεξιός».

Νίκος Σβέρκος: Παρακολουθούνταν Πιτσιόρλας-Σαγιάς από το 2014 στο πλαίσιο μιας γενικότερης έρευνας για ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο. Παρακολουθούνταν άλλοι και ακούγονταν και αυτοί. Δεν έπρεπε ο πρωθυπουργός να σταματήσει την παρακολούθηση. Η υπόθεση είναι γνωστή.

Κάπου εκεί η ένταση αυξήθηκε με τον Νίκο Σβέρκο να του λέει, μεταξύ άλλων, πως κάνει το βρώμικο έργο της κυβέρνησης και τον Άρη Πορτοσάλτε να προαναγγέλλει μηνύσεις. «Άσε μας ρε ΚΥΠατζή πρωινιάτικα» είπε και του ζήτησε να ανακαλέσει. Ο δημοσιογράφος άρχισε να του λέει πως μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα κάθονται όλοι γατάκια, ο Νίκος Σβέρκος απάντησε πως«κάθεται κλαρίνο στον Άδωνι Γεωργιάδη» φέροντας ως παράδειγμα την παρουσία του τέσσερις φορές σε κοπή πίτας του υπουργού Ανάπτυξης.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share