Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πλάνταξαν» και τα πανέρια: «Κολασμένο» τσιφτετέλι αιθέριων υπάρξεων «αναστάτωσε» το πανηγύρι!

Το βίντεο στο Youtube έχει 516.863 προβολές!

23 Σεπτεμβρίου 2022 07:38
«Πλάνταξαν» και τα πανέρια: «Κολασμένο» τσιφτετέλι αιθέριων υπάρξεων «αναστάτωσε» το πανηγύρι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο γυναίκες χόρεψαν με την ψυχή τους τσιφτετέλι, και τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα στο πανηγύρι! Το βίντεο στο Youtube έχει 516.863 προβολές! Μετά τον ξέφρενο τσιφτετέλι της Μαρίας Ψηλού, βρήκαμε ένα τσιφτετέλι δύο καλλονών που μοιράζουν εγκεφαλικά με τον χορό τους, και τις καμπύλες τους, που τονίζουν τα ρούχα τους. Λικνίζουν τα κορμιά τους και μας αφήνουν άφωνους!

Δείτε το βίντεο με το πιο καυτό τσιφτετέλι, και όχι μόνο, που έχουμε δει στο Youtube. Θα πάθετε πλάκα!

Κλαρίνοοοο: Το αμαρτωλό τσιφτετέλι της Βικάρας που κόλασε κοινό και τηλεθεατές!

Την Βίκυ Νάσιου ελάχιστοι την γνωρίζουν ωστόσο μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες!

Η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανιζόταν σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και προκαλούσε εγκεφαλικά με το καυτό της τσιφτετέλι! Εκεί την... τσίμπησε ο Νίκος Μουτσινάς και την έφερε στην εκπομπή του προκαλώντας εμφράγματα με το λίκνισμά της, θυμίζοντας το τσιφτετέλι της κοπέλας μόνο με το μπλουζάκι της που "λύγισε" την κάμερα!

Δείτε το αμαρτωλό τσιφτετέλι της στην περσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ξέφρενο τσιφτετέλι: Ελληνίδα μοιράζει... εγκεφαλικά με τον χορό της! Το βίντεο έχει 108.560 προβολές!

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, χόρεψε το πιο ξέφρενο τσιφτετέλι, ενώ όπως θα δείτε, δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσει! Το βίντεο στο Youtube έχει 108.560 προβολές!

Ο λόγος για την...

Μαρία Μπεκατώρου! Μετά τον ξέφρενο χορό του Σπύρου Παπαδόπουλου, βρήκαμε το τέλειο βίντεο, όπου φαίνεται η παρουσιάστρια να χορεύει ασταμάτητα τσιφτετέλι.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό, η Μαρία Μπεκατώρου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και όπως είναι λογικό, οι δυο τους έδωσαν ρεσιτάλ χορού. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι εννοούμε:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share