Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του "Παγιδευμένου" Μιχάλη Λεβεντογιάννη που αλάλιασε τους πάντες

Καθηλωτικός!

22 Σεπτεμβρίου 2022 08:19
Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον απολαμβάνουμε καθημερινά στη σειρά "Παγιδευμένοι" ως τον σκληρό εισαγγελέα Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Δημήτρης Μαρκέτος. Ωστόσο, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μας καθήλωσε ως Μιχάλης στην "Αγγελική" και όλοι έχουν να θυμούνται το παληρίσιο ζειμπέκικό του σε μια σκηνή που πολυσυζητήθηκε.

Με την ευκαιρία, δείτε το αξέχαστο ζεϊμπέκικο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από τον χορό του

Έφυγε λεβέντης: Το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη πριν από τη μοιραία νύχτα

Ο Παντελής Παντελίδης θα μείνει στο μυαλό πολλών ως ένας εξαιρετικός τραγουδιστής και δημιουργός, με πολλά τραγούδια του να βρίσκονται ακόμη στην κορυφή, αλλά σίγουρα θα «χαραχθεί» στη μνήμη για τη λεβεντιά του, που αποτυπωνόταν ακόμη και στο ζεϊμπέκικό του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε εμφανιστεί πριν από τη μοιραία νύχτα στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον χορό του να είναι… ασήκωτος και να τρελαίνει άπαντες στο πλατό. Το σκηνικό έγινε πιο σκοτεινό και ήταν ιδανικό για το «βαρύ» του ζεϊμπέκικο.

Παντελής Παντελίδης: Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο πριν από το τροχαίο

Η εκπομπή αυτή είχε προβληθεί τα Χριστούγεννα του 2015, δύο δηλαδή μήνες πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, με τον Παντελίδη να φεύγει… ως λεβέντης από αυτό τον κόσμο. Έτσι, άλλωστε, θα τον θυμούνται όλοι, όπως και στην περίπτωση της γυναίκας που χόρεψε το πιο απρόσμενα και λεβέντικο ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share