Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η απόλυτη φρίκη: Η στιγμή που φίδι δαγκώνει 16χρονο στο πρόσωπο (Video)

Ανατριχιαστικό!

21 Σεπτεμβρίου 2022 13:39
Η απόλυτη φρίκη: Η στιγμή που φίδι δαγκώνει 16χρονο στο πρόσωπο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 16χρονος δαγκώθηκε από φίδι κατά την διάρκεια γυρισμάτων της σειράς Animal Planet Crickey. Επίσης, χαμός επικράτησε όταν άντρας δάγκωσε φίδι για εκδίκηση.

Ο Robert Irwin είναι ο γιος του Steve Irwin, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «κυνηγός κροκόδειλων» και ήταν τηλεοπτική προσωπικότητα, ειδικός στην άγρια ​​ζωή και περιβαλλοντολόγος.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram του, ο Ρόμπερτ κρατούσε έναν μικρό πύθωνα και τον ρώτησε: «Θα είσαι γκρινιάρης ή θα είσαι καλός;» καθώς το βγάζει απαλά από τη τσάντα ασφαλείας του.

«Θα επιστρέψεις στο σπίτι σου» του λέει καθώς τον πιάνει και ον σηκώνει. Τότε ξαφνικά το φίδι γυρίζει και τον δαγκώνει στο πρόσωπο.

Θανάσιμη μάχη: Λιοντάρι εναντίον... ανακόντα (Video)

Η «πράσινη» ανακόντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια και ζώα στον κόσμο, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα από τα πιο θανατηφόρα. Μπορεί να τα βάλει ακόμα και με κροκόδειλο, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν αντιμετωπίζει ένα λιοντάρι.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την απάντηση:

Τρόμος για ζευγάρι: Τεράστιο φίδι - ανακόντα επιτίθεται στο αυτοκίνητό τους! (video)

Ένα ζευγάρι είχε μια τρομακτική συνάντηση σε έναν χωματόδρομο στη Βραζιλία. Οι επιβάτες βλέπουν το τεράστιο ανακόντα στην άκρη του δρόμου και με το κινητό τους καταγράφουν το φίδι.

Αυτό που δεν περίμεναν είναι το ανακόντα να επιτεθεί στο αυτοκίνητο, προφανώς προσπαθώντας να υπερασπιστεί την περιοχή του. Τα ουρλιαχτά της γυναίκας ακούγονται στο βίντεο.

Με την ευκαιρία δείτε ακόμα ένα αντριχιαστικό βίντεο: Επική μάχη μεταξύ φιδιού και σκαντζόχοιρου - Ποιος θα βγει knockout; (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share