Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γκρεμίστηκε ο κόσμος της: Μητέρα ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της στο στήθος ενός άλλου άντρα και ξεσπάει (Video)

Συγκλονιστική στιγμή!

21 Σεπτεμβρίου 2022 10:52
Γκρεμίστηκε ο κόσμος της: Μητέρα ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της στο στήθος ενός άλλου άντρα και ξεσπάει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια μητέρα ακούει τον χτύπο της καρδιάς του νεκρού γιου της στο στήθος ενός άλλου άντρα.

Η Anna Lewis από τη Βόρεια Καρολίνα χαμογέλασε και στη συνέχεια έκλαψε καθώς άκουγε τον χτύπο του μέσω ενός στηθοσκοπίου που έβαλε στο στήθος του Greg Robbins, του λήπτη της καρδιάς του γιου της, ο οποίος συγκινήθηκε επίσης από τη στιγμή.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης που έσωσε τη ζωή του Robbins. Με την ευκαιρία δείτε πώς χειρουργοί συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο νεφρό από χοίρο.

Η θλιμμένη μητέρα λέει ότι αισθάνεται «ανακούφιση» που μπόρεσε να ακούσει ξανά τον χτύπο της καρδιάς του γιου της.

Greg Ricks

“Ήταν γλυκόπικρη αίσθηση,” είπε η Lewis στο NBC’s Today. “Μου έδωσε ανακούφιση το να ξέρω ότι ζει στο σώμα κάποιου άλλου. Ήταν μια θαυμάσια αίσθηση να ξέρω ότι μπορώ να τον ακούσω ξανά και να τον νιώσω και πάλι.”

Η Lewis έχασε τον γιο της, τον Greg Ricks, στα 31 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα τον Σεπτέμβριο.

Αισθάνθηκε αρχικά «παράξενα» στη σκέψη να δώσει την καρδιά του γιου της αλλά αργότερα αποφάσισε ότι ο Ricks – ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών ηλικίας – θα ήθελε να δωρίσει την καρδιά του επειδή ο πατέρας του είχε κάνει το ίδιο αφότου πέθανε από καρδιακή προσβολή το 2012.

“Όταν ερωτήθηκα, η πρώτη μου αντίδραση ήταν όχι, απλώς ένιωσα περίεργα γι’ αυτό,” είπε η κα Lewis.

“Στη συνέχεια, σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να αφήσω τον γιο μου να πεθάνει. Δεν μπορούσα να ζήσω με αυτό.”

“Ήξερα ότι ο Greg είχε μια μεγάλη, όμορφη καρδιά και ήθελα να την δω να χτυπάει ξανά.”

Εν τω μεταξύ, ο Robbins, έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς από τότε που υπέστη καρδιακή προσβολή.

Οι γιατροί του είπαν ότι η καρδιά του δούλευε μόνο στο 25% του φυσιολογικού ρυθμού λειτουργίας της μετά τη χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς που έκανε για να σωθεί.

Το πρωί της 16ης Σεπτεμβρίου, οι γιατροί βρήκαν έναν συμβατό δότη. Λίγες ώρες αργότερα τον χειρούργησαν και έσωζαν τη ζωή του.

Το Μάρτιο, η Lewis έστειλε στον Robbins επιστολή με την οποία περιγράφει τον γιο της, ο οποίος ήταν ένας καλός οικογενειάρχης που απολάμβανε τις εκδρομές στην ύπαιθρο.

Και οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν τρεις μήνες αργότερα, και τότε η Lewis μπόρεσε να ακούσει ξανά την καρδιά του γιου της. Στην αρχή, χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο όμως σύντομα, η μητέρα συγκινείται και ξεσπάσει σε κλάματα ενώ ακούει και κοιτάζει τον Robbins, ο οποίος επίσης δακρύζει μόλις τη βλέπει.

Η Lewis και ο Robbins έχουν αναπτύξει πλέον μια νέα σχέση και έχουν ήδη προγραμματίσει την επόμενη συνάντησή τους.

Δείτε τη συγκινητική στιγμή στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share