Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έφυγε λεβέντης: Το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη πριν από τη μοιραία νύχτα

«Βαρύς» ο χορός του...

20 Σεπτεμβρίου 2022 07:56
Έφυγε λεβέντης: Το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη πριν από τη μοιραία νύχτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παντελής Παντελίδης θα μείνει στο μυαλό πολλών ως ένας εξαιρετικός τραγουδιστής και δημιουργός, με πολλά τραγούδια του να βρίσκονται ακόμη στην κορυφή, αλλά σίγουρα θα «χαραχθεί» στη μνήμη για τη λεβεντιά του, που αποτυπωνόταν ακόμη και στο ζεϊμπέκικό του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε εμφανιστεί πριν από τη μοιραία νύχτα στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον χορό του να είναι… ασήκωτος και να τρελαίνει άπαντες στο πλατό. Το σκηνικό έγινε πιο σκοτεινό και ήταν ιδανικό για το «βαρύ» του ζεϊμπέκικο.

Παντελής Παντελίδης: Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο πριν από το τροχαίο

Η εκπομπή αυτή είχε προβληθεί τα Χριστούγεννα του 2015, δύο δηλαδή μήνες πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, με τον Παντελίδη να φεύγει… ως λεβέντης από αυτό τον κόσμο. Έτσι, άλλωστε, θα τον θυμούνται όλοι, όπως και στην περίπτωση της γυναίκας που χόρεψε το πιο απρόσμενα και λεβέντικο ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο:

Άντρας χορεύει μερακλίδικο ζεϊμπέκικο με κωλοτούμπες και ξεσηκώνει τα πλήθη (Video)

Ζεϊμπέκικο: Ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την σκηνή όπου διεξαγόταν η συναυλία δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο τραγούδι «Μη μου ξαναφύγεις πια», το οποίο ερμήνευε εκείνη την ώρα ο Παντελής Θαλασσινός και έτσι ακολουθώντας τον ρυθμό χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο από καρδιάς.

Μάλιστα ήταν τόσο δυνατό το χειροκρότημα το οποίο απέσπασε ο άνδρας, που ως και οι καλλιτέχνες επί σκηνής κατάλαβαν πως ένας άνδρας χόρευε με την ψυχή του στο πίσω μέρος της σκηνής.

"Μας έκλεψε τη δόξα", δήλωσαν αστειευόμενοι οι καλλιτέχνες στο κοινό της συναυλίας όταν αντιλήφθηκαν το λόγο της ενθουσιώδους αντίδρασης του.

"Χαμός" από πιάτα και γαρύφαλλα - Το ζεϊμπέκικο που προκάλεσε ανατριχίλα

Η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" μας έχει συνηθίσει σε χορούς που αφήνουν ιστορία και κυρίως σε ζεϊμπέκικα.

Το... "έθιμο" των ζεϊμπέκικων που μένουν αξέχαστα τίμησε και πριν καιρό ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης που μόλις άκουσε το τραγούδι "Μ' αεροπλάνα και βαπόρια" που ερμήνευε η Φωτεινή Βελεσιώτου σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τα πατώματα να... "ραγίσουν".

Ο ηθοποιός χόρεψε ένα βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο και τα πιάτα έπεφταν βροχή στα πόδια του. Δείτε παρακάτω το βαρύ ζεϊμπέκικο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share