Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Άφωνος" ο γαμπρός: Τα λικνίσματα νύφης με το τσιφτετέλι της τον "έριξαν στα πατώματα" (Video)

"Σαρώνει" το βίντεο με 618.218 προβολές

4 Σεπτεμβρίου 2022 07:22
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα "μαγικό" τσιφτετέλι κυκλοφορεί με 618.218 προβολές στο YouTube, με μια νύφη να χορεύει αισθησιακά, "τρίζοντας" τα πατώματα και τρελαίνοντας το γαμπρό. Επίσης, απολαύστε εδώ το "φιδίδιο" τσιφτετέλι μελαχρινής γυναικάρας που σήκωσε την μπλούζα και φάνηκε η κοιλίτσα.

Το γλέντι... άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το τραγούδι "Άναψε το τσιγάρο", με την ίδια να χορεύει και να "αναστατώνει" την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της... καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό.

Δείτε το βίντεο:

Το ανδρικό κοινό εκληπαρούσε για βοήθεια: Ελληνίδα αθλήτρια χορεύει τσιφτετέλι και «ρίχνει» το Youtube!

Κι όμως! Αυτό το τσιφτετέλι, γνωστής Ελληνίδας, έκανε το ανδρικό κοινό να ζητά "Βοήθεια"! Το βίντεο έχει "ξετρελάνει" όλο το Youtube!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία στο μακρινό παρελθόν, είχε χορέψει στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Συγκεκριμένα, μετά την Κρητικιά που χόρεψε και "τρέλανε" τους πάντες, ανακαλύψαμε το τσιφτετέλι της πρώην παίκτριας του Nomads. Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, χόρεψε "το τραγούδι των γύφτων" και με το αργό λίκνισμά της προκάλεσε αναστάτωση στο ανδρικό κοινό.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που ήταν και εκείνος καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ζήτησε ακόμα και "Βοήθεια" γραπτώς για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του. Λίγο μετά το "Πότε Βούδας, Πότε Κούδας" έκανε και τη Ματθίλδη Μαγγίρα να ξεσαλώσει στο χορό μαζί με την Ευαγγελία.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share