Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το ανδρικό κοινό εκληπαρούσε για βοήθεια: Ελληνίδα αθλήτρια χορεύει τσιφτετέλι και «ρίχνει» το Youtube!

Κόλαση!

2 Σεπτεμβρίου 2022 08:10
Το ανδρικό κοινό εκληπαρούσε για βοήθεια: Ελληνίδα αθλήτρια χορεύει τσιφτετέλι και «ρίχνει» το Youtube!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κι όμως! Αυτό το τσιφτετέλι, γνωστής Ελληνίδας, έκανε το ανδρικό κοινό να ζητά "Βοήθεια"! Το βίντεο έχει "ξετρελάνει" όλο το Youtube!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία στο μακρινό παρελθόν, είχε χορέψει στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Συγκεκριμένα, μετά την Κρητικιά που χόρεψε και "τρέλανε" τους πάντες, ανακαλύψαμε το τσιφτετέλι της πρώην παίκτριας του Nomads. Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, χόρεψε "το τραγούδι των γύφτων" και με το αργό λίκνισμά της προκάλεσε αναστάτωση στο ανδρικό κοινό.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που ήταν και εκείνος καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ζήτησε ακόμα και "Βοήθεια" γραπτώς για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του. Λίγο μετά το "Πότε Βούδας, Πότε Κούδας" έκανε και τη Ματθίλδη Μαγγίρα να ξεσαλώσει στο χορό μαζί με την Ευαγγελία.

Δείτε το βίντεο:

Το αισθησιακό τσιφτετέλι διάσημης Ελληνίδας που "τρέλανε" τους πάντες!

Η Ελένη Βιτάλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και όπως ήταν επόμενο η μαγευτική φωνή της καθήλωσε τους πάντες.

Εκτός των υπολοίπων διάσημων τραγουδιών της ένα που την έχει χαρακτηρίσει είναι το γνωστό "Τραγούδι των Γύφτων" ή αλλιώς "Ο μπαλαμός", ερμηνεύοντας λοιπόν το συγκεκριμένο κομμάτι, η εντυπωσιακή χορεύτρια και ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει ένα αργό και άκρως αισθησιακό χορό σαν άλλη Πάολα.

Όπως ήταν φυσικό, η πανέμορφη Αναστασία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και έκανε τους πάντες να την χαζεύουν όσο εκείνη χόρευε ένα από τα ωραιότερα τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το "αμαρτωλό" τσιφτετέλι κορυφαίας Ελληνίδας παρουσιάστριας on air! Διέλυσε το διαδίκτυο!

Σε πρόσφατη εκπομπή της η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στο πλατό της χορεύοντας τσιφτετέλι υπό τους ρυθμούς Λένας Ζευγαρά!

Η παρουσιάστρια αποδέχτηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά και βγήκε στην εκπομπή της και λικνίστηκε σε ρυθμούς τσιφτετελίου "Αμάρτησε μαζί μου κι έλα", διαλύοντας το διαδίκτυο, ανάλογο της Σαλονικιάς που πήγε στον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share