Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εκτός από εγκληματίες... πιάνει και τις πίστες: Η Αγγελική Νικολούλη με το πιο ξεσηκωτικό τσιφτετέλι προκαλεί «σεισμό»!

Το διασκέδασε με την ψυχή της

1 Σεπτεμβρίου 2022 07:32
Εκτός από εγκληματίες... πιάνει και τις πίστες: Η Αγγελική Νικολούλη με το πιο ξεσηκωτικό τσιφτετέλι προκαλεί «σεισμό»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" χόρεψε ένα ξεσηκωτικό τσιφτετέλι που έκανε τους πάντες να την χειροκροτούν.

Μπορεί να μην την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιο ρόλο, αλλά φαίνεται ότι όλα μπορεί να τα κάνει. Σηκώθηκε και χόρεψε το γνωστό τραγούδι "Πότε Βούδας, πότε Κούδας", με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που έχει αφήσει τους πάντες άφωνους, αφού και αυτό εδώ νεαρής κοπέλας στην αγκαλιά γνωστού ηθοποιού, έκανε το ίδιο.

Δείτε την Αγγελική Νικολούλη να το διασκεδάζει με την ψυχή της, και να αφήνει για λίγο το σοβαρό ύφος που την έχουμε συνηθίσει:

Τρέλανε το Survivor με τους κοιλιακούς της και τώρα κολάζει τους πάντες με το τσιφτετέλι της

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και κόλασε τους πάντες. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια από ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά μιας και πρόσφατα με το χορό της άναψε φωτιές και μια παίκτρια από το Νomads, δείτε εδώ το καυτό της τσιφτετέλι.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Δημήτρης Μπάσης και ερμήνευε το κομμάτι "μία είναι η ουσία" η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι και έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη που μπορεί όλοι να γνωρίζαμε το θεϊκό κορμί της και να την έχουμε απολαύσει σε άπειρα βίντεο γυμναστικής, δεν ξέραμε όμως το μοναδικό της ταλέντο στον χορό και πραγματικά μείναμε άφωνοι!

Δείτε το απολαυστικό τσιφτετέλι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share