Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Τράνταξε» η πλάση: Το βαρύ και μαγκιόρικο ζεϊμπέκικο πρωταγωνιστή στη «Γη της Ελιάς»!

Ανατρίχιασαν όλοι!

28 Αυγούστου 2022 09:45
«Τράνταξε» η πλάση: Το βαρύ και μαγκιόρικο ζεϊμπέκικο πρωταγωνιστή στη «Γη της Ελιάς»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «Γη της Ελιάς» έχει κερδίσει φέτος τις καρδιές των τηλεθεατών, μεταξύ άλλων προγραμμάτων, με τη σειρά του Mega που έχει ως τόπο διαδραματισμού των γεγονότων τη Μάνη να μας προσφέρει αρκετά ωραία στιγμιότυπα, μέσα σε όλο το δράμα, και μαζί τους μερικά φοβερά ζεϊμπέκικα.

Από τη στιγμή, που ο Ανδρέας Γεωργίου έχει δώσει το ελεύθερο να... μερακλώνουμε πού και πού ανάμεσα σε σκοτωμούς και ίντριγκες, δε θα μπορούσε αυτό να μη συμβεί και στον πολυσυζητημένο γάμο του σήριαλ, όπου υπενθυμίζουμε πως ενώνουν τις ζωές τους ο Αστυνόμος Κουράκος και η Ιουλία Βρεττάκου.

Τάσος Ιορδανίδης... εγγύηση

Στο γάμο αυτό δεν είδαμε λίγους να χορεύουν ζεϊμπέκικο, αλλά περισσότερο από όλους απολαύσαμε τον Τάσο Ιορδανίδη, ο οποίος με την κίνησή του «τράνταξε» τα θεμέλια του μαγαζιού, όπου γινόταν το γύρισμα του γάμου.

Ο γνωστός ηθοποιός... κατέβασε το σφηνάκι του και ξεκίνησε να χορεύει στους ρυθμούς του «Παρασκευή πρωί» του Κωνσταντίνου Αργυρού, σε ένα από τα πιο μάγκικα και... ζόρικα ζεϊμπέκικα που έχουμε δει ποτέ, κάνοντας όλη την αίθουσα να τον αποθεώσει, όπως είχε γίνει και με άλλο ηθοποιό της σειράς.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ μετά το 44:50.

Έτριξε ο τόπος από την λεβεντιά της: Ξανθιά ασίκισσα δίνει ρέστα με τη ζεϊμπεκιά της (video)

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και λεβέντικος και όταν μία γυναίκα ξέρει να χορεύει είναι σίγουρο πως θα καθηλώσει. Αυτό ακριβώς συνέβη και με την Μαρία Σταφυλοπάτη, πριν χρόνια, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας".

Κούκλα και ασίκισσα η Μαρία Σταφυλοπάτη άφησε το κοινό με το στόμα ανοιχτό και έβαλε κάτω όλους τους άνδρες με το ζεϊμπέκικο της. Ιστορία άφησε, επίσης, και το ζεϊμπέκικο του Ιβάν Σβιτάιλο.

Δείτε εδώ τον χορό της που άφησε ιστορία

Έβαλε "φωτιά" στο ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη με το βαρύ της ζεϊμπέκικο

"Φωτιές" άναψε στο ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Σία Κοσιώνη αφού χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που κανείς δεν περίμενε.

Ήταν στο τέλος της περσινής σεζόν όταν το κανάλι διοργάνωσε μια γιορτή για το "κλείσιμο" της σεζόν. Άπαντες παρευρισκόμενοι από τους ιθύνοντες του σταθμού έως τους δημοσιογράφους μόλις είδαν τη γνωστή δημοσιογράφο να σηκώνεται για να χορέψει έσπευσαν να την καταχειροκροτήσουν.

Η Σία Κοσιώνη επέλεξε να δείξει τις χορευτικές της ικανότητες σε ένα αμιγώς γυναικείο ζεϊμπέκικο που δεν είναι άλλο από το "όταν πίνει μια γυναίκα". Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιογράφος άφησε τους πάντες άλαλους και τα χειροκροτήματα δεν είχαν τέλος. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ζεϊμπέκικο προκαλεί "χαμό", δείτε εδώ το σπάνιο ζεϊμπέκικο πασίγνωστης τραγουδίστριας.

Δείτε το βαρύ ζεϊμπέκικο της Σίας Κοσιώνη:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share