Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ράγισαν» και οι... πέτρες: Το βαρύ ζεϊμπέκικο κούκλας Ελληνίδας ηθοποιού που συγκλόνισε τους πάντες!

Ασύλληπτη!

27 Αυγούστου 2022 10:31
«Ράγισαν» και οι... πέτρες: Το βαρύ ζεϊμπέκικο κούκλας Ελληνίδας ηθοποιού που συγκλόνισε τους πάντες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις ωραιότερες και πιο εντυπωσιακές παρουσίες την ελληνικής τηλεόρασης και γενικότερα της εγχώριας showbiz. Βρέθηκε λοιπόν καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή τη φορά όμως ο λόγος ήταν διαφορετικός!

Όταν ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε τα "Λαδάδικα" του Δημήτρη Μητροπάνου, η γνωστή ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο σαν.... άλλη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο χορός της τρέλανε τους πάντες μιας και δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους "εκδηλώσεις" και μείναμε άφωνοι με τις χορευτικές τις ικανότητες.

Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο:

Λεβέντισσα: Η πιο καυτή Ελληνίδα χόρεψε ζεϊμπέκικο και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη!

Είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μετά το My Style Rocks και σίγουρα δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη που βρέθηκε σε βραδινό event και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη με τον… καυτό χορό της.

Η σέξι Ιωάννα Τούνη, που αυτήν την περίοδο ζει έναν φλογερό έρωτα και συζεί με το νέο της αγόρι, έκανε χθες βράδυ μια ξεχωριστή έξοδο μόνο για κορίτσια. Μαζί με τις φίλες της βρέθηκε στο μεγάλο πάρτυ για τα 5 χρόνια γνωστού club στη Θεσσαλονίκη και εντυπωσίασε με το σέξι φόρεμά της.

Ωστόσο, όταν στο stage βρέθηκε για να τραγουδήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ιωάννα Τούνη ήρθε για τα καλά στο κέφι και σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο… που θύμισε εκείνο της μητέρας της απόλυτης Ελληνίδας! Τα video ανέβασε φυσικά στο Instagram ο καλός της φίλος Χάρης Σιανίδης. Ενώ, μαζί της στο 5 years party βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Τζούλια Νόβα και η Ιωάννα Μπέλλα!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share