Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Φιδίσιο» τσιφτετέλι νύφης «μεράκλωσε» τον γαμπρό: Σήκωσε στον «αέρα» όλη την πίστα με τα λικνίσματά της (Video)

Γλέντι χωρίς τέλος!

27 Αυγούστου 2022 07:26
«Φιδίσιο» τσιφτετέλι νύφης «μεράκλωσε» τον γαμπρό: Σήκωσε στον «αέρα» όλη την πίστα με τα λικνίσματά της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον «αέρα» σηκώθηκε όλη η πίστα με το «φιδίσιο» τσιφτετέλι της νύφης, η οποία με τον χορό της μεράκλωσε τον γαμπρό και μετέτρεψε τον γάμο τους σε ένα απέραντο γλέντι.

Ο χορός αυτός, βέβαια, είναι συνηθισμένος στους γάμους, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το ξεφάντωμα δεν είχε προηγούμενο. Αυτό που συνέβη ήταν μοναδικό, με άπαντες τους καλεσμένους να έχουν... ξεσηκωθεί και να χορεύουν ασταμάτητα, ενώ φοβερό ήταν και το «αμαρτωλό» τσιφτετέλι μιας νύφης στο γαμπρό καθώς πέταξε το νυφικό και άφησε τους πάντες «άφωνους»

Η νύφη και ο γαμπρός, φυσικά, ήταν οι πρώτοι που «άναψαν» το γλέντι και οι υπόλοιποι ακολούθησαν, προσφέροντας στο ζεύγος μια βραδιά, που μάλλον δε θα ξεχάσουν ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

«Φιδίσιο» τσιφτετέλι 40αρας προκαλεί ίλιγγο «κολάζοντας» τους θαμώνες του μαγαζιού (Video)

«Φιδίσιο» τσιφτετέλι 40αρας προκάλεσε ίλιγγο στα μπουζούκια με τους θαμώνες του μαγαζιού να «κολάζονται» από τις μαγευτικές της κινήσεις. Το βίντεο στο Youtube έχει συγκεντρώσει 369.156 προβολές! Παράλληλα, απολαύστε εδώ το τσιφτετέλι σκέτη «κόλαση» σε νυχτερινό κέντρο που έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

Απολαύστε το λίκνισμά της στο παρακάτω βίντεο:

Το καυτό τσιφτετέλι Θεσσαλονικιάς που προκαλεί εγκεφαλικά - Στα... πατώματα ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Αναστέναξε το διαδίκτυο με αυτό το τσιφτετέλι… Η κοπέλα έκλεψε τις εντυπώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» όπου χόρεψε τσιφτετέλι μαζί με τον οικοδεσπότη Σπύρο Παπαδόπουλο στους ρυθμούς του γνωστού τραγουδιού "Κανείς εδώ δεν τραγουδά".

Δείτε επίσης: Ξεσάλωσαν... μέχρι και τα παρανυφάκια: Το αμαρτωλό τσιφτετέλι σε γάμο που ξεσήκωσε όλους τους καλεσμένους

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share