Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Σαρώνει» το διαδίκτυο: Πολλά βαρύς και μάγκας 11χρονος χορεύει το τέλειο ζεϊμπέκικο!

Έπαθαν πλάκα όλοι

19 Αυγούστου 2022 09:08
«Σαρώνει» το διαδίκτυο: Πολλά βαρύς και μάγκας 11χρονος χορεύει το τέλειο ζεϊμπέκικο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο έχει αναχθεί σε μια, επί της ουσίας, ελληνική παράδοση και είναι ευχάριστο, όταν νεότεροι σε ηλικία κατανοούν τη «μαγεία» του, με έναν 11χρονο στη Μυτιλήνη να κάνει τη διαφορά, χορεύοντας ίσως το καλύτερο που έχουμε δει και «σαρώνοντας» το διαδίκτυο.

Ο 11χρονος Πάτροκλος βρέθηκε στο Φεστιβάλ της πόλης της Λέσβου, αποφασισμένος να κερδίσει τις εντυπώσεις στο κοινό και τα κατάφερε περίφημα, κάνοντας άπαντες να υποκλιθούν στο δικό του… βαρύ και ασήκωτο στυλ, όπως εκείνο της γυναίκας με το βαθύ ντεκολτέ.

Ζεϊμπέκικο 11χρονου Πάτροκλου: Το απαράμιλλο στυλ του κέρδισε το κοινό

Κρατώντας το κομπολόι του στο χέρι και κάνοντας… παραγγελιά το τραγούδι «Ένας μάγκας στο Βοτανικό», έκανε «μπαμ» στην πίστα με τις κινήσεις του, με τον κόσμο να μη σταματά να τον εμψυχώνει, παθαίνοντας… πλάκα από τις χορευτικές του ικανότητες.

Δείτε το βίντεο:

Θα κλάψετε από τα γέλια: Είναι ή δεν είναι το χειρότερο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση; (Video)

Ζεϊμπέκικο: Αδιαμφισβήτητα το ζεϊμπέκικο είναι ένας βαρβάτος αντρικός χορός που πραγματικά λίγοι ξέρουν να τον χορεύουν σωστά, αν κάνεις ωστόσο το λάθος να τον χορέψεις χωρίς να ξέρεις σίγουρα θα γελάνε όλοι μαζί σου.

Έτσι λοιπόν καλεσμένος είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο οποίος θέλησε να σηκωθεί και να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Όμως από ότι φάνηκε ο διάσημος χορευτής δεν το είχε και ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένα χορό και για αυτό το λόγο χαρακτηρίστηκε το χειρότερο ζεϊμπέκικο στην Ελληνική τηλεόραση. Για ρίξτε μια ματιά και εσείς!

Άφησε τις... πισίνες κι έπιασε τις πίστες - Το ζεϊμπέκικο που "γκρέμισε" το πλατό

Ζεϊμπέκικο: O Αντώνης Βλοντάκης αν μη τι άλλο είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικού αθλητισμού. Διατηρεί low profile και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες. Ωστόσο, σε μία από αυτές τα κατάφερε και πραγματικά μας εντυπωσίασε!

Καλεσμένος είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" κι ενώ ο Δημήτρης Μπάσης βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το γνωστό τραγούδι "τρελοκόριτσο", ο διάσημος πολίστας και ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν με το βαρύ και αντρίκειο ζεϊμπέκικο του.

Δείτε παρακάτω το βαρύ ζεϊμπέκικο του γοητευτικού πολίστα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share