Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο παππού στους Αντίπαξους που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό - Να μαθαίνουν οι νέοι

Θα σας κλέψει την καρδιά!

18 Αυγούστου 2022 07:55
Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο παππού στους Αντίπαξους που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό - Να μαθαίνουν οι νέοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ειδυλλιακή παραλία στους Αντίπαξους, ένας παππούς μερακλής χορεύει το πιο εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο, κάνοντας τους πάντες να χειροκροτούν. Με την ευκαιρία δείτε την Βίκυ Καγιά να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Ο παππούς στους ρυθμούς του εξαιρετικού τραγουδιού "Αλήτη μ' είπες μια βραδιά", χορεύει ζεϊμπέκικο με ένα κρασοπότηρο στο κεφάλι και με εξαιρετικές κινήσεις που διδάσκουν τους νέους.

Το ζεϊμπέκικο του παππού είναι τόσο μερακλίδικο και καλό που όλοι στην παραλία καταχειροκροτούν.

Εμβρόντητος ο Χρήστος Δάντης: Δεν πίστευε στα μάτια του με το «μαγκιόρικο» ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού μπροστά του!

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" φιλοξενεί πάντα μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz και η πίστα του έχει ζήσεις πολλές ένδοξες στιγμές από χορούς και ειδικότερα από ζεϊμπέκικα.

Μια τέτοια στιγμή έζησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι όταν ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας σηκώθηκε να χορέψει όσo o Χρήστος Δάντης τραγουδούσε το "Ποιος το είπε για τους μάγκες" . Ο ηθοποιός απέδειξε πως το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή και έβαλε "φωτιά" στην πίστα. Μπορεί μέσα από τους κωμικούς του ρόλους να μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο, όμως αυτό το ζεϊμπέκικο σοβάρεψε την κατάσταση! Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός μας καθηλώνει, δείτε εδώ τα... κρυφά ταλέντα πασίγνωστου ηθοποιού.

Ο Ορέστης Τζιόβας σπάνια εμφανίζεται σε εκπομπές και προτιμά να κρατά ένα χαμηλό προφίλ, σίγουρα όμως μετά από αυτό το ζεϊμπέκικο όλοι θα έχουν να θυμούνται και κάτι ακόμη εκτός από το ταλέντο του στη υποκριτική.

Δείτε το υποδειγματικό ζεϊμπέκικο του ηθοποιού:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share