Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εμβρόντητος ο Χρήστος Δάντης: Δεν πίστευε στα μάτια του με το «μαγκιόρικο» ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού μπροστά του!

Από το... σανίδι στις πλημμυρισμένες πίστες

16 Αυγούστου 2022 21:56
Εμβρόντητος ο Χρήστος Δάντης: Δεν πίστευε στα μάτια του με το «μαγκιόρικο» ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού μπροστά του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" φιλοξενεί πάντα μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz και η πίστα του έχει ζήσεις πολλές ένδοξες στιγμές από χορούς και ειδικότερα από ζεϊμπέκικα.

Μια τέτοια στιγμή έζησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι όταν ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας σηκώθηκε να χορέψει όσo o Χρήστος Δάντης τραγουδούσε το "Ποιος το είπε για τους μάγκες" . Ο ηθοποιός απέδειξε πως το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή και έβαλε "φωτιά" στην πίστα. Μπορεί μέσα από τους κωμικούς του ρόλους να μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο, όμως αυτό το ζεϊμπέκικο σοβάρεψε την κατάσταση! Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός μας καθηλώνει, δείτε εδώ τα... κρυφά ταλέντα πασίγνωστου ηθοποιού.

Ο Ορέστης Τζιόβας σπάνια εμφανίζεται σε εκπομπές και προτιμά να κρατά ένα χαμηλό προφίλ, σίγουρα όμως μετά από αυτό το ζεϊμπέκικο όλοι θα έχουν να θυμούνται και κάτι ακόμη εκτός από το ταλέντο του στη υποκριτική.

Δείτε το υποδειγματικό ζεϊμπέκικο του ηθοποιού:

Το ζεϊμπέκικο θρυλικού χορευτή στο γάμο του μαζί με τον πατέρα του "ράγισε" καρδιές

Όταν μιλάμε για χορό στην Ελλάδα δεν γίνεται το μυαλό μας να μην πάει απευθείας στον Μεταξόπουλο, τόσο τον Φώτη που γνωρίσαμε το μοναδικό ταλέντο του μέσα από τις ελληνικές ταινίες όσο και το γιο του Πάνο που αποδείχθηκε άξιος συνεχιστής του. Ρίγη συγκίνησης σκόρπισαν στον γάμο του Πάνου Μεταξόπουλου όταν χάρισε στους παρευρισκόμενους ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Στα λευκά ντύθηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο λιτό γάμο που έκανε με την εκλεκτή της καρδιάς του στο Αγκίστρι. Ο διάσημος χορευτής και χορογράφος δεν γινόταν να μην χορέψει στη δική του ημέρα χαράς τόσο με τη σύζυγο του όσο φυσικά και με τον πατέρα του.

Το αγαπημένο τραγούδι του Φώτη Μεταξόπουλου επέλεξαν για να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο τη σημαντική αυτή ημέρα και δεν είναι άλλο από το "Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι" του μεγάλου ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλου. Όπως ήταν αναμενόμενο ο χορός τους συγκλόνισε και συγκίνησε τους πάντες. Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Φώτης Μεταξόπουλος μας δείχνει το μοναδικό του ταλέντο, δείτε εδώ το βαρύ του ζεϊμπέκικο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share