Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της και «πάγωσε» με αuτό που είδε το επόμενο πρωί!

Απίστευτη ιστορία!

16 Αυγούστου 2022 15:04
Έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της και «πάγωσε» με αuτό που είδε το επόμενο πρωί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκπληκτη έμεινε μία χήρα στην Αγγλία όταν ανακάλυψε πως κάποια προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που άφηνε στον τάφο του συζύγου της είχαν αρχίσει… να εξαφανίζονται.

Έτσι η 50χρονη Sue Stott – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun – έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο κοντά στον τάφο ώστε να ανακαλύψει τι συμβαίνει.

Ωστόσο, δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε. Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος!

Έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της και… πάγωσε με αυτό που είδε το πρωί.

ταφοσ-κρυφη-καμερα-16-8

ταφοσ-κρυφη-καμερα-16-8

14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο πατέρα της να κάνει κάτι το αποτρόπαιο

Μια 14χρονη από τη Φλόριντα παραπονιόταν για χρόνια ότι ο πατέρας της την κακοποιεί και τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στο δράμα της, με μια κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της. Το βίντεο που καταγράφηκε είναι σοκαριστικό και κρύβει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που ενοχοποιούν τον πατέρα της. Όχι μόνο κακοποιούσε εκείνη αλλά και τον σκύλο της, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει.

Η κάμερα μπορεί να ανοίξει τα μάτια σε πολλούς και να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ μπορεί να καταστρέψει και ένα γάμο, αφού όπως θα δείτε εδώ μια γυναίκα που τοποθέτησε κρυφή κάμερα στο σπίτι δεν πίστευε πώς φέρεται ο σύντροφός της στα σκυλιά τους.

Στο βίντεο που κατέγραψε στις 23 Δεκεμβρίου βλέπουμε τον 47χρονο πατέρα της να μπαίνει στο δωμάτιό της και με επιθετική στάση να της φωνάζει, να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο. Το βίντεο κοινοποίησε η μητέρα της, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον πατέρα.

Στις σκληρές εικόνες που μπορεί να διακρίνει κανείς παρά το θολό σημείο και όπως αναφέρει και το ένταλμα σύλληψής του, ο άνδρας αρπάζει το κορίτσι από τα μαλλιά και το σπρώχνει προς το κρεβάτι με αποτέλεσμα να χτυπήσει, ενώ του φωνάζει να «σκάσει»…

Το κορίτσι κατήγγειλε το συμβάν και έδωσε το βίντεο στις αρχές την επόμενη μέρα, ενώ ο άντρας στις αρχές Ιανουαρίου συνελήφθη με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου και ζώου.

Η δε μητέρα της 14χρονης την χαρακτήρισε «απόλυτο ήρωά της». Είπε πως «Είναι ένα δυνατό και έξυπνο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη». Το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο και έχει εμπλακεί σε μακρά δικαστική διαμάχη από το 2005. Το παιδί ζούσε με τον πατέρα γιατί η μάνα έχει χάσει την επιμέλειά της…

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share