Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ξεσάλωσαν... μέχρι και τα παρανυφάκια: Το αμαρτωλό τσιφτετέλι σε γάμο που ξεσήκωσε όλους τους καλεσμένους

Πάθαμε πλάκα!

16 Αυγούστου 2022 09:17
Ξεσάλωσαν... μέχρι και τα παρανυφάκια: Το αμαρτωλό τσιφτετέλι σε γάμο που ξεσήκωσε όλους τους καλεσμένους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι ένας χορός που μπορεί να... παρασύρει άπαντες, ακόμη κι όταν πρόκειται όχι μόνο για την νύφη, αλλά μέχρι και τα παρανυφάκια σε ένα γάμο, σε μια εικόνα που δε συνηθίζουμε, αλλά είναι ενδεικτική του ότι το γλέντι έχει πάρει «φωτιά».

Τα όργανα ξεκίνησαν να παίζουν και όλα τα κορίτσια, ανεξαρτήτως ηλικίας, βρέθηκαν στην πίστα την ώρα του γλεντιού, που είχε παραθέσει το νεόνυμφο ζευγάρι, ξεσηκώνοντας όλους τους καλεσμένους, «μεθυσμένα» από το ρυθμό της μουσικής, όπως σε άλλη περίπτωση όπου η νύφη τρέλανε τον γαμπρό.

Δείτε το βίντεο:

Γυπαετός από τους λίγους: Παίκτης τρέλανε την Ζέτα Μακρυπούλια με το τσιφτετέλι της χρονιάς - «Γκρέμισε» το πλατό! (video)

Πήγε για να παίξει αλλά κατέληξε να… λικνίζεται σε ρυθμούς τσιφτετελιού ξεσηκώνοντας παίκτες και κοινό με το λίκνισμά του.

Ο παίκτης της ομάδας «Τα αθώα κουτάβια», μόνο αθώος δεν αποδείχτηκε αφού πριν σύρει τον χορό, φρόντισε να ενημερώσει τη Ζέτα Μακρυπούλια πως είναι «φωτιά».

Και δεν έμεινε στα λόγια!

Χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκε και ξεκίνησε τα τσιφτετέλια με το στούντιο να μετατρέπεται σε πίστα και την παρουσιάστρια να αδυνατεί πλέον να συγκρατήσει τα γέλια της.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως το’ χει.

και του λόγου το αληθές, απολαύστε!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share