Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κουκλάρα παίκτρια του Survivor ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε το πιο «αμαρτωλό» τσιφτετέλι της ελληνικής τηλεόρασης!

Μοίρασε εγκεφαλικά!

12 Αυγούστου 2022 16:04
Κουκλάρα παίκτρια του Survivor ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε το πιο «αμαρτωλό» τσιφτετέλι της ελληνικής τηλεόρασης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και κόλασε τους πάντες. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια από ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά μιας και πρόσφατα με το χορό της άναψε φωτιές και μια παίκτρια από το Νomads, δείτε εδώ το καυτό της τσιφτετέλι.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Δημήτρης Μπάσης και ερμήνευε το κομμάτι "μία είναι η ουσία" η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι και έκανε τους πάντες να παραληρούν! Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη που μπορεί όλοι να γνωρίζαμε το θεϊκό κορμί της και να την έχουμε απολαύσει σε άπειρα βίντεο γυμναστικής, δεν ξέραμε όμως το μοναδικό της ταλέντο στον χορό και πραγματικά μείναμε άφωνοι!

Το άκρως τολμηρό τσιφτετέλι πασίγνωστης αθλήτριας που τρέλανε τους πάντες!

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει η πασίγνωστη αυτή αθλήτρια.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η γνωστή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Κλέλια Πανταζή και έδειξε σε όλους πως δεν είναι μόνο του... κλασσικού χορού και με τα λικνίσματα της τρέλανε τους πάντες.Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου ζει τέτοιες ένδοξες στιγμές, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια πανέμορφη τραγουδίστρια χόρεψε τσιφτετέλι.

Στο τολμηρό αυτό τσιφτετέλι τη συνόδευσε ο καλός της φίλος και χορευτής Άρης Πλασκασοβίτης και ο συνδυασμός τους άναψε φωτιές στο πλατό.

Δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο:

Το άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας που σήκωσε όλο το μαγαζί "στον αέρα"!

Φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Έχει ένα μοναδικό στυλ στο χορό που πραγματικά, μοιράζει εγκεφαλικά και σε συνδυασμό με τα άκρως αποκαλυπτικά μίνι που συνηθίζει να φοράει όταν βρίσκεται στην πίστα τότε σίγουρα μιλάμε για σκέτη κόλαση!

O λόγος φυσικά για την Πάολα που κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας και να σηκώσει ένα ολόκληρο μαγαζί "στον αέρα" με τα αισθησιακά της λικνίσματα. Η καυτή τραγουδίστρια έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά, δείτε την εδώ να χορεύει ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο όπως μόνο εκείνη άλλωστε θα μπορούσε.

Δείτε το βίντεο με το καυτό της τσιφτετέλι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share