Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η μάχη μικρών παιδιών να σώσουν τον σκύλο τους από ένα πύθωνα που τον σφίγγει «μέχρι θανάτου»

Σοκαριστικές στιγμές...

7 Αυγούστου 2022 10:00
Ανατριχιαστικό βίντεο: Η μάχη μικρών παιδιών να σώσουν τον σκύλο τους από ένα πύθωνα που τον σφίγγει «μέχρι θανάτου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μάχη μικρών παιδιών για να σώσουν τον σκύλο τους από ένα πύθωνα που τον σφίγγει «μέχρι θανάτου» προκαλεί συναισθήματα καθώς τα παιδιά δεν εγκαταλείπουν τον “φίλο” τους που έχει πέσει θύμα του μεγάλου ερπετού. Ενώ, «ραγίζει» καρδιές η κακοποιημένη σκυλίτσα που δεν τολμάει να κοιτάξει πουθενά.

Δείτε παρακάτω το ανατριχιαστικό βίντεο:

Αυτός ο σκύλος κλέβει το κρέας από τον φούρνο - Μόλις δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Το σκυλάκι που θα δείτε παρακάτω, έτρωγε οτιδήποτε υπήρχε στο σπίτι όταν έλειπαν τα αφεντικά του και όλοι απορούσαν πως τα κατάφερνε. Ενώ, σε ένα άλλο περιστατικό ένας σκύλος πλησιάζει το μωρό που κοιμάται στην κούνια, με τη συνέχεια να σοκάρει.

Έβαλαν, λοιπόν, κρυφή κάμερα στην κουζίνα, έκρυψαν κομμάτια κοτόπουλου στο φούρνο μικροκυμάτων και περίμενα να δουν τι κάνει ο σκύλος τους. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα μας άφησε όλους άφωνους!

Δείτε τι έκανε ο τετράποδος φίλος στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Σκύλος σώζει τη ζωή του ιδιοκτήτη του από βέβαιο θάνατο: Κάμερα κατέγραψε καρέ-καρέ το σκηνικό

Σκύλος «σωτήρας» καταφέρνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να σώσει τον ιδιοκτήτη του από βέβαιο θάνατο. Όλη η σκηνή καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας και κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο.

Η Κίμπερλι έβγαλε τον σκύλο μπόξερ της, την Όρλα, μια βόλτα όταν ένιωσε το σκυλί να τραβάει το λουρί — δυνατά. Οι δυο τους πέταξαν στην άλλη πλευρά του πεζοδρομίου και λίγο αργότερα ένα μεγάλο αυτοκίνητο πέρασε στο πεζοδρόμιο. Όταν η γυναίκα έλεγξε το βίντεο της κάμερας ενός γείτονα, συνειδητοποίησε: Η Orla της έσωσε τη ζωή.

«Ήταν πολύ πιο γρήγορα σε πραγματικό χρόνο από ό,τι περίμενα», είπε η Kimberley. Αν και η Orla έζησε μόνο λίγους μήνες με τον κηδεμόνα της, ήταν προφανές ότι αισθάνεται ήδη πολύ δεμένη με την οικογένειά της – και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει. Σύμφωνα με την Daily Mail, το αυτοκίνητο έτρεχε με 70 μίλια την ώρα (περίπου 110 χλμ/ώρα) και πέρασε μόλις χιλιοστά από την Kimberley.

Αλλά καθώς όλα έγιναν τόσο γρήγορα, το κορίτσι δεν κατάλαβε πόσο κοντά ήταν στην αρχή. Όταν επέστρεψαν από την πεζοπορία τους, παρατήρησε ότι η Orla έμοιαζε ακόμα να είναι στα άκρα – τότε ήξερε ότι έπρεπε να πάρει τις ηχογραφήσεις. «Όταν έφτασα σπίτι, νόμιζα ότι η Orla ήταν λίγο ταραγμένη, κάτι που με έκανε να σκεφτώ ότι θα μπορούσε να ήταν πιο κοντά από όσο νόμιζα», είπε.

«Πάντα την αγαπούσαμε πολύ και ξέραμε ότι ήταν πολύ ξεχωριστή»

Η Orla είναι χαρούμενη που η οικογένειά της είναι ασφαλής. Και τώρα που τη θεωρούν ήρωα, η ζωή της είναι καλύτερη από ποτέ. «Πάντα την αγαπούσαμε πολύ και ξέραμε ότι ήταν πολύ ξεχωριστή», είπε η Kimberley. «Αλλά νομίζω ότι της χρωστάω τη ζωή μου τώρα, οπότε παίρνει ακόμα περισσότερα δώρα. Επιπλέον χάδια στην κοιλιά, επίσης.»

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share