Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μερακλής Ιερέας: Δείτε τον να «ρίχνει» την ζεϊμπεκιά του με το «εδώ παπάς εκεί παπάς» (Video)

Μεράκλωσε για τα καλά

7 Αυγούστου 2022 09:38
Μερακλής Ιερέας: Δείτε τον να «ρίχνει» την ζεϊμπεκιά του με το «εδώ παπάς εκεί παπάς» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεράκλωσε για τα καλά στο γλέντι μετά τη βάπτιση ο ιερέας και χόρεψε με πολύ κέφι το ζεϊμπέκικο «εδώ παπάς, εκεί παπάς». Δείτε το απολαυστικό βίντεο με το χορό του Ιερέα:

Επίσης, δείτε εδώ έναν κορυφαίο ηθοποιό να χορεύει το πιο... μερακλήδικο ζεϊμπέκικο στη «Γη της Ελιάς» και όλοι να παραληρούν.

Όπως δεν την έχεις ξανά δει: Η Σία Κοσιώνη χορεύει ζεϊμπέκικο και «γκρεμίζει» την πίστα

Έχουμε συνηθίσει τη Σία Κοσιώνη στο να αποτελεί τη «Σιδηρά Κυρία» του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας εδώ και 15 χρόνια το δελτίο ειδήσεων του σταθμού με επιτυχία, όμως πολλές φορές μας έχει δείξει ένα διαφορετικό εαυτό της, που ρέπει προς τη διασκέδαση και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη ζωή, βρίσκοντας ευκαιρία να... το χαίρεται, όποτε υπάρχει χρόνος να βρεθεί σε κάποια εκδήλωση, με την ίδια να απαθανατίζεται μια μέρα σε βίντεο να χορεύει ζεϊμπέκικο και να εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες.

Η... μαγκιόρα Σία

Πρόκειται για εικόνες, που φυσικά δε βλέπουμε στην καθημερινότητά της, είτε στο σταθμό όπου εργάζεται είτε στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει ως κοινό σημείο αγάπης το γιο τους, Δήμο, και για αυτό αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Η εκπομπή «Αταίριαστοι» είχε δείξει το συγκεκριμένο βίντεο, με άπαντες να εντυπωσιάζονται από τις κινήσεις της Κοσιώνη, σε έναν χορό που θα ζήλευε και... ο πιο «βαρύς» άνδρας.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share