Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Περήφανος γαμπρός ο Αντώνης Ρέμος: Το ζεϊμπέκικο που άφησε ιστορία στον γάμο του και τον αποθέωσαν όλοι!

Δείτε το βίντεο

6 Αυγούστου 2022 15:25
Περήφανος γαμπρός ο Αντώνης Ρέμος: Το ζεϊμπέκικο που άφησε ιστορία στον γάμο του και τον αποθέωσαν όλοι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Ρέμος παντρεύτηκε σε έναν γάμο ρομαντικό δίπλα στη λίμνη τη γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ. Κάτι που όλοι θα θυμόμαστε είναι το ζεϊμπέκικό του.

Ακόμα ένα ζεϊμπέκικο τραγουδιστή που έχει γράψει ιστορία, μετά από αυτό πάνω στην πίστα. Η τελετή έγινε δίπλα στη λίμνη στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη που ήταν ένας από τους τέσσερις κουμπάρους.

Μετά την τελετή το ζευγάρι επιβιβάστηκε με την κόρη του σε βάρκα που βρισκόταν στη λίμνη δίπλα από όπου έγινε ο γάμος. Ακολούθησε δεξίωση με τον γαμπρό να χορεύει ζεϊμπέκικο και να αποθεώνεται. Επέλεξε το κομμάτι της Πίτσας Παπαδοπούλου «Θα κάνω ότι μου αρέσει».

Δείτε βίντεο με τον χορό του:

Σταμάτησε να... μουρμουρίζει κι άρχισε να χορεύει - Το βαρύ ζεϊμπέκικο που μας άφησε άφωνους

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" φιλοξενεί πάντα μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz και η πίστα του έχει ζήσεις πολλές ένδοξες στιγμές από χορούς και ειδικότερα από ζεϊμπέκικα.

Μια τέτοια στιγμή έζησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι όταν ο μεγάλος ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου σηκώθηκε να χορέψει όσο η Γλυκερία τραγουδούσε το "τρελοκόριτσο". Ο ηθοποιός απέδειξε πως το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή και έβαλε "φωτιά" στην πίστα.

Μπορεί να τον έχουμε αγαπήσει μέσω της κωμικής σειράς "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" και να μας χαρίζει άφθονο γέλιο, όμως αυτό το ζεϊμπέκικο σοβάρεψε την κατάσταση! Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός μας καθηλώνει, δείτε εδώ τα... κρυφά ταλέντα πασίγνωστου ηθοποιού.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους που τον καταχειροκροτούσαν όσο εκείνος χόρευε ήταν και η γυναίκα του, Νατάσα Ασίκη που φέτος την απολαμβάνουμε σαν guest μαζί του στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Ο Αντώνης Αντωνίου σπάνια εμφανίζεται σε εκπομπές και προτιμά να κρατά ένα χαμηλό προφίλ, σίγουρα όμως μετά από αυτό το ζεϊμπέκικο όλοι θα έχουν να θυμούνται και κάτι ακόμη εκτός από το ταλέντο του στη υποκριτική.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share