Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πώς να μην πέσει «ξερός» ο Μιχόπουλος: Το τσιφτετέλι της Αθηνάς Οικονομάκου που... βασάνισε ένα ολόκληρο πλατό

Με κίνηση που... σκοτώνει

5 Αυγούστου 2022 08:48
Πώς να μην πέσει «ξερός» ο Μιχόπουλος: Το τσιφτετέλι της Αθηνάς Οικονομάκου που... βασάνισε ένα ολόκληρο πλατό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι αναμφισβήτητα ένας χορός, που εξάπτει τις αισθήσεις, πολύ δε περισσότερο όταν το κάνει μια εντυπωσιακή παρουσία, όπως είναι η Αθηνά Οικονομάκου, σε μια από τις λίγες φορές που την έχουμε δει να... ξεφεύγει και φυσικά μας άρεσε.

Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι σήμερα στην αγκαλιά του Φίλιππου Μιχόπουλου κι έχει περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τις εμφανίσεις πέραν όσων σχετίζονται με τα επαγγελματικά της, ωστόσο τη θυμόμαστε από παρουσίες της στο παρελθόν στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά».

Μια Αθηνά... χάρμα οφθαλμών

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γνώριζε πολύ καλά ποιος καλούσε και η Οικονομάκου πάντοτε στην εκπομπή έδειχνε ένα διαφορετικό πρόσωπο, μη σταματώντας να γλεντά και λατρεύοντας να σηκώνεται να χορέψει, κάτι που φυσικά έκανε και όταν ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε τα κλασικά «Χαμοπούλια».

Η ηθοποιός είχε τότε ως συμπρωταγωνιστή της τον Μαρίνο Κόνσολο στο «Έλα στη θέση μου» και οι δυο τους έκαναν ένα εξαιρετικό δίδυμο στο πλατό, που αν μη τι άλλο πρόσφερε ένα... αισθησιακό αποτέλεσμα, που κατάφερε να... ζαλίσει καλεσμένους και κοινό, κάτι που είχε συμβεί ξανά σε αυτή την εκπομπή.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share