Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεσήκωσε όλο το μαγαζί: Το ασήκωτο ζεϊμπέκικο του Σπύρου Παπαδόπουλου που... ανάγκασε τους θαμώνες να του πετάξουν όλα τους τα λουλούδια

Τους έκανε... να το αποθεώσουν

2 Αυγούστου 2022 08:58
Ξεσήκωσε όλο το μαγαζί: Το ασήκωτο ζεϊμπέκικο του Σπύρου Παπαδόπουλου που... ανάγκασε τους θαμώνες να του πετάξουν όλα τους τα λουλούδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ποτέ δεν έχει κρύψει τη λατρεία του για τα λαϊκά τραγούδια και, μάλιστα, δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει εκφράσει... το ντέρτι του μέσω αυτών με ένα ασήκωτο ζεϊμπέκικο, που πάντα έχει τον τρόπο του να ξεσηκώνει τους πάντες.

Τις περισσότερες φορές τον βλέπαμε να το κάνει στο πλατό του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», αλλά ακόμη και σε επισκέψεις του σε νυχτερινά κέντρα μπορούσε να γίνει θέμα συζήτησης, χάρη στον τρόπο που χορεύει, κάτι που είχε εκτιμήσει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σήκωσε... στον αέρα το μαγαζί ο ηθοποιός

Ο γνωστός τραγουδιστής έλεγε κάποιο από τα άσματά του και ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής σηκώθηκε, για να χορέψει, με όλο το μαγαζί να τρελαίνεται και να πετά κατά... δεκάδες τα γαρύφαλλα στην πίστα της, γεμίζοντάς τη.

Ο Αδαμαντίδης αναγκάστηκε, δε, στο ρεφρέν που θα έλεγε μετά, να ζητήσει από όλες τις κοπέλες, που πρόσφεραν λουλούδια στους θαμώνες, να σπεύσουν να τους προμηθεύσουν ξανά, για να τα πετάξουν κι εκείνοι στην πίστα, κάτι που έγινε πραγματικότητα, με τον Παπαδόπουλο να αποθεώνεται, όπως και η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share