Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ερωτισμός στο "κόκκινο": Το καυτό τσιφτετέλι ξανθιάς γυναικάρας σε ελληνική σειρά που ελάχιστοι θυμούνται (video)

Κουκλάρα!

28 Ιουλίου 2022 08:23
Ερωτισμός στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιός δεν θυμάται τη Τζένη Μπότση στη δραματική σειρά του Mega "Το σημάδι του έρωτα"; Ένας ρόλος που άφησε εποχή και μία ατάκα που έγραψε ιστορία "Τι έγινε Κωστάκη, σε γουρτάρει η χωριάτισσα;" Πάντα όταν ακούμε αυτή τη φράση έρχεται στο μυαλό μας η Τζένη Μπότση.

Αυτό που πολλοί θυμούνται ακόμα είναι ότι η ηθοποιός είχε καθιερωθεί ως sex symbol της εποχής με αυτό το ρόλο. Λίγοι όμως θυμούνται, το φλογερό τσιφτετέλι της Τζένης Μπότση σε ένα επεισόδιο της σειράς, που όπως ήταν αναμενόμενο έκανε χαμό. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου που άναψε φωτιές.

Όλα τα μωρά στη πίστα: Σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και το YouTube παρέλυσε

Το τσιφτετέλι θέλει νάζι και μπρίο για να απογειωθεί. Ανάμεσα σε πολλά τσιφτετέλια που έχουν ξεχωρίσει στην ελληνική τηλεόραση ήταν και αυτό της Πηγής Δεβετζή και της Χριστίνας Ματσούκα. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που έγινε viral.

Οι δύο γυναίκες σηκώθηκαν να χορέψουν και άφησαν εποχή, αφού ο χορός τους στο YouTube ξεπέρασε τα 1.600.000 views. Λίγο το κορμί τους, λίγο το λίκνισμά τους, έγιναν σίγουρα ένα δίδυμο φωτιά και φαντασίωση για πολλούς άνδρες.

Δείτε το βίντεο με το τσιφτετέλι τους

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share