Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όλα τα μωρά στη πίστα: Σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και το YouTube παρέλυσε

Το βίντεο που ξεπέρασε τα 1.600.000 views

27 Ιουλίου 2022 08:13
Όλα τα μωρά στη πίστα: Σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και το YouTube παρέλυσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι θέλει νάζι και μπρίο για να απογειωθεί. Ανάμεσα σε πολλά τσιφτετέλια που έχουν ξεχωρίσει στην ελληνική τηλεόραση ήταν και αυτό της Πηγής Δεβετζή και της Χριστίνας Ματσούκα. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που έγινε viral.

Οι δύο γυναίκες σηκώθηκαν να χορέψουν και άφησαν εποχή, αφού ο χορός τους στο YouTube ξεπέρασε τα 1.600.000 views. Λίγο το κορμί τους, λίγο το λίκνισμά τους, έγιναν σίγουρα ένα δίδυμο φωτιά και φαντασίωση για πολλούς άνδρες.

Δείτε το βίντεο με το τσιφτετέλι τους

Τυχερός ο Κωνσταντίνος Δανιάς: Το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου που «έριξε» το διαδίκτυο

Οι φήμες είχαν «φουντώσει» αναφορικά με τη σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν. Η ίδια η παρουσιάστρια, φυσικά, θα είχε… τον τρόπο της, αν κρίνουμε από το μαγευτικό της τσιφτετέλι, ωστόσο την «κέρδισε» ο τυχερός Κωνσταντίνος Δανιάς.

Η ίδια δεν έχει κρύψει σε αρκετές περιπτώσεις τη διάθεσή της να δημιουργήσει… κέφι στην εκπομπή «Love it», με το τρομερό της λίκνισμα πολλές φορές να «ρίχνει» το διαδίκτυο και την ίδια να μας δείχνει πως δεν υπήρχε περίπτωση… να μην πέσει ο γνωστός τραγουδιστής από τη μοναδική της ομορφιά.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το τρομερό τσιφτετέλι... που θα έριχνε κάθε Αργυρό

Η Μαλέσκου άκουσε το «Φωτιά με φωτιά» του Πάνου Κιάμου στη διάρκεια της εκπομπής της και σηκώθηκε, για να χορέψει, μαγεύοντας το πλατό σε ακόμη μια περίπτωση. Είναι λογικό, φυσικά, να… τρελάθηκε και ο Αργυρός, εφόσον ισχύουν οι φήμες.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share