Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ασίκισσα η Νατάσσα Θεοδωρίδου: Ράγισαν πατώματα με την λεβέντικη ζεϊμπεκιά της

Τα έδωσε όλα!

27 Ιουλίου 2022 07:42
Ασίκισσα η Νατάσσα Θεοδωρίδου: Ράγισαν πατώματα με την λεβέντικη ζεϊμπεκιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι λίγες φορές που το γυναικείο ζεϊμπέκικο μπορεί να βάλει κάτω δέκα άνδρες, ιδίως όταν χορεύεται με ψυχή και λεβεντιά, όπως αυτό της Άντζελας Δημητρίου. Μία από αυτές τις στιγμές ήταν και το ζεϊμπέκικο της Νατάσσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή "Στην υγειά μας" του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια σηκώθηκε να τραγουδήσει την διαχρονική επιττυχία "Δεν ξέρω πόσο σ΄ αγαπώ" και παθιασμένη από το τραγούδι έριξε μία αμίμητη ζεϊμπεκιά και φυσικά καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Το λέει η καρδούλα της: 97χρονη γιαγιά χορεύει ζεϊμπέκικο στο γάμο της εγγονής της και αποθεώνεται

Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός... προορισμένος να συγκινεί και αυτό είχε συμβεί σε μια περίπτωση, όπου μια γιαγιά αποφάσισε να χορέψει με την καρδιά της στον γάμο της εγγονής της.

Η γιαγιά Δήμητρα μπορεί να είναι ομογενής, αλλά δεν ξεχνά ποτέ την πατρίδα της. Η ίδια, λοιπόν, χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο και συγκεκριμένα την «Ρόζα» του Μητροπάνου στο γάμο της εγγονής της που ζει στο Τορόντο.

Αν και στην αρχή κρατάει το χέρι της νύφης, μετά το αφήνει και χορεύει μόνη της ζεϊμπέκικο κάνοντας τους πάντες να χτυπούν παλαμάκια ρυθμικά. Σίγουρα η γιαγιά Δήμητρα ήταν η έκπληξη της βραδιάς, όπως ήταν σε άλλη περίπτωση ένα μικρό κοριτσάκι.

Ζεϊμπέκικο γιαγιάς

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share