Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

8χρονο κοριτσάκι χορεύει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο στο Καστελόριζο και συγκινεί

Ραγίζει καρδιές!

23 Ιουλίου 2022 06:49
8χρονο κοριτσάκι χορεύει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο στο Καστελόριζο και συγκινεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί έχουν την άποψη πως οι γυναίκες δεν μπορούν να χορέψουν ζεϊμπέκικο, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις ο... υποτιθέμενος αυτός κανόνας δεν επιβεβαιώνεται, όπως στην περίπτωση του 8χρονου κοριτσιού στο Καστελόριζο που μας συγκίνησε.

Σε έναν από τους όμορφους δρόμους του νησιού, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται και αγωνιά εξαιτίας της επιθετικότητας της Τουρκίας, οι κάτοικοι δείχνουν να μην φοβούνται τίποτα και το μεγαλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας είναι αυτός ο χορός από το κοριτσάκι, που δεν χορταίναμε όπως στην περίπτωση του λεβέντη σε γλέντι.

Εκείνο άρχισε να χορεύει στη μέση του δρόμου, μόλις ξεκίνησε να παίζεται το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» του Μάνου Λοΐζου και άπαντες έστρεψαν το βλέμμα τους σε εκείνο. Η αποθέωση ήταν μοναδική για το υπέροχο αυτό κοριτσάκι, που έδειξε υποδειγματική μαγκιά με το ζεϊμπέκικό του.

Δείτε το βίντεο:

Το ζεϊμπέκικο θρυλικού χορευτή στο γάμο του μαζί με τον πατέρα του "ράγισε" καρδιές

Όταν μιλάμε για χορό στην Ελλάδα δεν γίνεται το μυαλό μας να μην πάει απευθείας στον Μεταξόπουλο, τόσο τον Φώτη που γνωρίσαμε το μοναδικό ταλέντο του μέσα από τις ελληνικές ταινίες όσο και το γιο του Πάνο που αποδείχθηκε άξιος συνεχιστής του. Ρίγη συγκίνησης σκόρπισαν στον γάμο του Πάνου Μεταξόπουλου όταν χάρισε στους παρευρισκόμενους ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Στα λευκά ντύθηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο λιτό γάμο που έκανε με την εκλεκτή της καρδιάς του στο Αγκίστρι. Ο διάσημος χορευτής και χορογράφος δεν γινόταν να μην χορέψει στη δική του ημέρα χαράς τόσο με τη σύζυγο του όσο φυσικά και με τον πατέρα του.

Το αγαπημένο τραγούδι του Φώτη Μεταξόπουλου επέλεξαν για να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο τη σημαντική αυτή ημέρα και δεν είναι άλλο από το "Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι" του μεγάλου ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλου. Όπως ήταν αναμενόμενο ο χορός τους συγκλόνισε και συγκίνησε τους πάντες.

Δείτε εδώ το μοναδικό χορό τους:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share