Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κούνα το σπάστο: Το τσιφτετέλι "κόλαση" πασίγνωστου μοντέλου που "αρρώστησε" τους πάντες!

Θεά!

23 Ιουλίου 2022 06:45
Κούνα το σπάστο: Το τσιφτετέλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν".

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Λευτέρης Πανταζής και ερμήνευε το τραγούδι "δεν έχω παλάτια και λεφτά" η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

To αισθησιακό τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας που έκανε όλο το Αζερμπαϊτζάν να παραληρεί

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή του Αζερμπαϊτζάν. και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια. Η γοητευτική τραγουδίστρια τραγούδησε το "Aphrodisiac" και στη συνέχεια έδειξε τι εστί ελληνικό τσιφτετέλι! Υπό τους ήχους ενός τσιφτετελιού, η τραγουδίστρια έδειξε το ταλέντο της στο κούνημα με τη μέση της να λικνίζεται μέχρι τελικής πτώσης, κάνοντας το αντρικό κοινό να παραμιλάει! Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια τραγουδίστρια αφήνει άφωνο το κοινό μιας ξένης χώρας, δείτε εδώ το τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας που τρέλανε όλη τη Γερμανία.

Δείτε το μοναδικό χορό της τραγουδίστριας:

Τo έκανε πάλι το...θαύμα της και "γκρέμισε" το πλατό με το καυτό της τσιφτετέλι

Όσες φορές κι αν τη δούμε αυτή την κοπέλα να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το λίκνισμα της έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα και στα πόδια της έσπαγαν τα πιάτα το ένα μετά το άλλο. Η Ράνια Κωστάκη το έκανε και πάλι το... θαύμα της κατάφερε για ακόμη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα και να μοιράσει απανωτά... εγκεφαλικά! Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μας χαρίζει ένα καυτό τσιφτετέλι, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε το καυτό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share