Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τεράστιο φίδι επιτίθεται σε μαϊμού, δείτε τι κάνει το μικρό αυτό ζώο για να σωθεί - Θα πάθετε την πλάκα σας!

Σοκ!

20 Ιουλίου 2022 23:39
Τεράστιο φίδι επιτίθεται σε μαϊμού, δείτε τι κάνει το μικρό αυτό ζώο για να σωθεί - Θα πάθετε την πλάκα σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζουμε βίντεο με ζώο και ειδικά με φίδια, όπως ο πύθωνας που μονομάχησε με κόμπρα!

Η φύση είναι πολύ άγρια και σκληρή όσων αφορά το ζήτημα της επιβίωσης του αδύνατου θύματος μπροστά στον ισχυρό θηρευτή, όμως πάντα υπάρχουν μηχανισμοί άμυνας και αντιμετώπισης του εχθρού.

Εμείς σας παρουσιάζουμε μία τέτοια ιδιόμορφη και άκρως εντυπωσιακή μάχη ανάμεσα σε ένα τεράστιο φίδι και μία μικρή αλλά πανέξυπνη μαϊμού.

Δείτε πόσο πονηρή είναι και πόσο θαρραλαία αντιμετωπίζει τον τεράστιο κίνδυνο και καραδοκεί. Θα εντυπωσιαστείτε από την ψυχική και σωματική δύναμη που επιδεικνύει αυτό το μικρούλη πλασματάκι!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σοκαριστικό: 36χρονη βρέθηκε νεκρή, περικυκλωμένη από 140 φίδια!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως μια 36χρονη από την Ιντιάνα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της ανάμεσα σε 140 φίδια το ένα εκ των οποίων ήταν τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της.

Τα 140 φίδια, που βρέθηκαν στο σπίτι, ανήκαν στο θύμα, την 36χρονη Λώρα Χερστ, που πήγαινε εκεί δυο φορές την εβδομάδα για να τα φροντίσει. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα φίδι επιτίθεται και τελικά σκοτώνει τον ιδιοκτήτη του καθώς λίγο καιρό πριν ένας πύθωνας στραγγάλισε τον γητευτή του μπροστά στα μάτια θεατών!

Το πτώμα της εντόπισε ο σερίφης της κομητείας, Ντον Μάνσον, που ζει στο διπλανό οίκημα και στον οποίο ανήκει το κτίριο και τα φίδια. Κατάφερε να ξετυλίξει τον πύθωνα από τον λαιμό της, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

«Φαίνεται ότι τη στραγγάλισε το φίδι», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share