Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μπήκε με την κάμερα του μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο...Αυτό που καταγράφηκε είναι κάτι μυστήριο!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

20 Ιουλίου 2022 23:19
Μπήκε με την κάμερα του μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο...Αυτό που καταγράφηκε είναι κάτι μυστήριο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο άνδρας πήρε την κάμερα του και μπήκε με μια βάρκα μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο. Αυτό που καταγράφηκε όπως ήταν αναμενόμενο είναι εξωπραγματικό!

Στις ακτές της Ρουμανίας βρίσκεται ένα ναυαγισμένο φορτηγό πλοίο που ονομάζεται MV E Evangelia. Δυστυχώς, βυθίστηκε σχεδόν 50 χρόνια πριν, αλλά παραμένει άθικτο ως σήμερα. Ένας άντρας δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να το εξερευνήσει ανεκμετάλλευτη, κι έτσι πήρε και την κάμερα του μαζί. Ήταν έτοιμος να τα τραβήξει όλα σε βίντεο. Συνεπώς με μια κάμερα μπορείς να καταγράψεις κάτι πολύ παραπάνω από το τι κάνει μέσα στο σπίτι ένα μωρό, και σίγουρα θα σας εκπλήξει!

Καθώς έκανε καγιάκ στα όμορφα νερά της Ρουμανίας, έπεσε πάνω σε αυτό το ναυαγισμένο φορτηγό πλοίο. Ωστόσο, κρίνοντας από την σημερινή κατάσταση του, ήταν δύσκολο να φανταστεί πώς ήταν κάποτε – τουλάχιστον μέχρι να μπει μέσα.

Η καρδιά του χτυπούσε δυνατά, καθώς έμπαινε στο σκοτεινό εσωτερικό του πλοίου. Απ’έξω, φαίνεται ότι το πλοίο έχει χάσει κάθε δύναμη να κουνηθεί. Είναι σκουριασμένο και σάπιο. Αλλά το εσωτερικό του είναι γεμάτο μυστήρια.

Η σκουριά είχε καταλάβει το εξωτερικό του πλοίου, αλλά ο άντρας ήταν περίεργος να δει πώς ήταν και μέσα. Έτσι, μπήκε με το καγιάκ για να το μάθει.

Δεν είναι όλοι αρκετά γενναίοι, ώστε να μπουν και να εξερευνήσουν το εσωτερικό του πλοίου. Ο άντρας αυτός όμως ήταν τυχερός. Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Στην τελική, ήταν ένα πραγματικά σπάνιο εύρημα. Η βόλτα στο εσωτερικό του πλοίου οδήγησε σε απίθανες ανακαλύψεις. Ανυπομονούσε να δει τι είχε απομείνει από τότε που εγκαταλείφθηκε το πλοίο. Το βίντεο είναι πραγματικά συναρπαστικό.

Δείτε τον ατρόμητο άντρα να μπαίνει μέσα στο τεράστιο πλοίο:

Απίστευτο: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κλοπή αυτοκινήτου σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Σοκ προκαλεί σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την κλοπή ενός πολυτελούς αυτοκινήτου μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα καταγράφει κάτι τραγικό μιας και λίγες μέρες πριν καταγράφηκε η αποτρόπαιη πράξη ενός παππού που σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου.

Πρόκειται για υπερπολυτελές αυτοκίνητο αξίας 47.000 ευρώ (39.000 λιρών), το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, σε λιγότερο από ένα λεπτό καταφέρνουν να το ανοίξουν, αφού ελέγχουν το σημείο γύρω γύρω.

Οικογένεια όταν είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας στην αυλή τους σοκαρίστηκαν! (Video)

Μία οικογένεια που θέλησε να δει το υλικό που έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας στην αυλή τους, έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν!

Μια και όπως φαίνεται και στο βίντεο, κοντά στα δέντρα υπάρχει μία «φιγούρα» που κινείται. Παιχνίδια που κουνιόντουσαν μόνα τους, είχε καταγράψει μια άλλη κάμερα στο δωμάτιο που έπαιζε ένα κορίτσι!

Μάλιστα, πολλοί χρήστες των social media όταν είδαν το βίντεο που ανέβηκε, υποστήριξαν πως πρόκειται για φάντασμα, ενώ κάποιοι άλλοι τα έριξαν στα φώτα των οχημάτων που περνούσαν.

Τα συμπεράσματα δικά σας! Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share