Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το πιο έξαλλο τσιφτετέλι έχει χορευτεί από την Πετρούλα - Θα σας... πέσει το σαγόνι!

Την θυμάστε;

17 Ιουλίου 2022 13:32
Το πιο έξαλλο τσιφτετέλι έχει χορευτεί από την Πετρούλα - Θα σας... πέσει το σαγόνι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο από το "Πάρτυ της ζωής μου", με την Πετρούλα που σίγουρα όλοι μας θυμόμαστε, να χορεύει τσιφτετέλι. Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της εποχής και ένα δυνατό throwback.

Η Πετρούλα είχε προκαλέσει αίσθηση, λέγοντας τον καιρό στις ειδήσεις του Star, και αποτέλεσε για πολλούς ένα κρυφό πόθο. Το βίντεο με το τσιφτετέλι με την Θέλξη τραγουδάει το 2007 προφητικά για την ..Πετρούλα στο πάρτυ του Παυλόπουλου. Μπορεί να μην σας έρχεται στο μυαλό αλλά όταν την δείτε να χορεύει την δεν γίνεται να μην την θυμηθείτε, όπως και την Σαμπρίνα.

Στο βίντεο δεν χορεύει μόνο τσιφτετέλι αλλά και άλλους παραδοσιακούς χορούς, και μας στέλνει πολλά χρόνια πίσω.

Δείτε την:

Εγκεφαλικό: Χόρεψαν μαζί τσιφτετέλι πασίγνωστες τραγουδίστριες κάνοντας τους πάντες να αναστενάζουν

Τα έδωσαν όλα με αυτό το μοναδικό τσιφτετέλι που χάρισαν οι δυο πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής σκηνής! Μια από της εκπομπές του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ήταν αφιερωμένη στον Στέλιο Ρόκκο όπου ανάμεσα στους φίλους που τίμησαν τον τραγουδιστή ήταν η Πάολα και η Μελίνα Ασλανίδου.

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν και στον επίσημο λογαριασμό της Πάολα στο Instagram ανέβηκε βίντεο από τη μαγνητοσκόπηση. Και σε αυτό βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου να χορεύουν τσιφτετέλι, που θυμίζει το αντίστοιχο με την Ελληνίδα ηθοποιό που σάρωσε στο Youtube!

Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν σε τσακίρ κέφι, ξεσηκώνοντας το πλατό με το λίκνισμα τους. Κι εννοείται πως τα σχόλια και τα likes από τους followers της Πάολα «έπεσαν» βροχή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share