Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έκανε πάταγο: Μελαχρινή κουκλάρα δίνει την αρχή και όλο το χωριό γίνεται ένα ατελείωτο τσιφτετέλι (video)

Απλά απίστευτο!

5 Ιουλίου 2022 08:38
Έκανε πάταγο: Μελαχρινή κουκλάρα δίνει την αρχή και όλο το χωριό γίνεται ένα ατελείωτο τσιφτετέλι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αγνά, όμορφα και κολασμένα τσιφτετέλια δε γίνονται στα τηλεοπτικά πλατό, αλλά στις πίστες σε πανηγύρια και σε μια αντίστοιχη εκδήλωση μας το απέδειξαν, με το σόλο κλαρίνο να ξεσηκώνει ένα ολόκληρο χωριό, αν και μια άλλη κοπέλα τα κατάφερε απλά στο σαλόνι της.

Στην περίπτωση αυτή, αρκούσε μονάχα να σηκωθεί μια κοπέλα, ώστε όλο το χωριό να γίνει ένα... ατελείωτο τσιφτετέλι. Η ίδια με τα απλά της ρούχα και την εντυπωσιακή της παρουσία σηκώθηκε μαζί με μια φίλη της και έδωσαν το έναυσμα, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Έκανε τους πάντες... να χορεύουν στο ρυθμό της

Εκείνοι, με τη σειρά τους, μόλις είδαν τη μελαχρινή καλλονή να λικνίζει το κορμί της, έσπευσαν να χορέψουν μαζί της, στους δικούς της ρυθμούς, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία... να ανέβει επικίνδυνα. Κάπως έτσι, το ακόλουθο βίντεο, που μας ήρθε από το Δασοχώρι Καρδίτσας με σόλο του Νίκου Γούσιου, έγινε viral με πάνω από 280.000 θεάσεις να επιβεβαιώνουν τη δημοτικότητά του στο YouTube.

Καθήλωσε... μέχρι και τις γυναίκες: 36χρονη σηκώνεται στην πίστα και αναστατώνει τους πάντες με το τσιφτετέλι της

Σε ένα από τα κορυφαία τσιφτετέλια, που έχουμε δει, μια 36χρονη κατάφερε με τον τρομερό της χορό να... καθηλώσει μέχρι και τις γυναίκες που βρίσκονταν στο ίδιο μέρος με εκείνη, αναστατώνοντας τους πάντες.

Σε ένα νυχτερινό κέντρο η εν λόγω γυναίκα σηκώθηκε και ξεκίνησε να... λικνίζεται, μαγεύοντας με την κίνησή της και αφήνοντας με το στόμα ανοικτό ακόμη και άτομα του ιδίου φύλου με εκείνη, σε αντίθεση με το... έπος άνδρα σε άλλη περίπτωση.

Τα λουλούδια... έπεφταν βροχή για το αισθησιακό αυτό τσιφτετέλι, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρόγραμμα, που παιζόταν εκείνη τη στιγμή, με τον τραγουδιστή να μοιάζει επίσης να έχει τρελαθεί μπροστά στη θέα της.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share