Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Άνδρας κάθεται στο κλουβί μιας τίγρης στον ζωολογικό κήπο - Η στιγμή που πήγε να του ορμήξει, κόβει την ανάσα

Δεν έγινε αυτό που σκέφτεστε

4 Ιουλίου 2022 20:17
Άνδρας κάθεται στο κλουβί μιας τίγρης στον ζωολογικό κήπο - Η στιγμή που πήγε να του ορμήξει, κόβει την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας επιστάτης κάθισε μπροστά στην τίγρη με την πλάτη του γυρισμένη. Η τίγρης πήγε από πίσω του και προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει, και στην συνέχεια να του επιτεθεί!

Ενώ η λευκή τίγρης έχει το ίδιο μοτίβο στο τρίχωμά της όπως όλες, είναι σχεδόν λευκή στο χρώμα. Η λευκή γούνα σε μία τίγρη είναι πολύ σπάνια και συμβαίνει κάθε 1 στις 10,000 γέννες άγριων τιγρών.

Συμβαίνει όταν δύο τίγρεις Βεγγάλης που έχουν συγκεκριμένα γονίδια αποκτήσουν μικρά!

Όπως και άλλα είδη τιγρών, η λευκή τίγρης είναι γνωστό πως είναι μοναχικό ζώο, κάτι που σημαίνει πως ειδικεύεται στο να αιφνιδιάζει το θύμα του και να το κυνηγάει.

Πρόσφατα, μία τίγρη σε ζωολογικό κήπο της Μόσχας προσπάθησε να κάνει ακριβώς αυτό, αλλά απέτυχε παταγωδώς. Πιθανώς να φταίει το ότι το θύμα της ήταν άνθρωπος και υπήρχε ένα μεγάλο προστατευτικό γυαλί ανάμεσά τους!

Εάν οι δυο τους ήταν στην ζούγκλα, ο επιστάτης δεν είχε καμία πιθανότητα να επιβιώσει, όπως συνέβη και σε μια γυναίκα, που όπως θα δείτε εδώ, μια τίγρης την κατασπάραξε. Φυσικά όμως, εκείνος δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε.

Η τίγρης κουνιόταν πολύ σιωπηλά, μέχρι που έκανε την κίνησή της και του επιτέθηκε!

Ο άντρας που έβγαζε το βίντεο φώναξε το όνομά του και εκείνος έφυγε από την μέση – φυσικά όμως χωρίς το προστατευτικό γυαλί δεν είχε καμία ελπίδα.

Η καημένη τίγρης ξέχασε πως ήταν φυλακισμένη σε ζωολογικό κήπο!

Δείτε την απίστευτη στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

Έβαλαν μια τίγρη σε ένα κλουβί με ένα τράγο. Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει άφωνους!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ζωολογικό κήπο της Άπω Ανατολής όταν υπάλληλοι "σέρβιραν" σε μια τίγρη για γεύμα έναν τράγο. Όπως ήταν αναμενόμενο η τίγρης θα κατασπάραζε τον τράγο αλλά τελικά τους διέψευσε όλους.

Οι τίγρεις δεν φημίζονται για τις φιλικές τους διαθέσεις απέναντι σε άλλα ζώα όπως ούτε και σε ανθρώπους, δείτε εδώ την τρομακτική και φονική επίθεση μιας τίγρης σε μια γυναίκα. Αυτό, λοιπόν που συνέβη ανάμεσα στην τίγρη και τον τράγο - γεύμα δεν το περίμενε κανείς. Τα δύο ζώα ανέπτυξαν μια τρυφερή φιλία μέχρι που κοιμόντουσαν και μαζί.

Η φιλία αυτή λίγο καιρό μετά έληξε μιας και ο τράγος πείραζε συνεχώς το αιλουροειδές με σκοπό οι υπάλληλοι να σκέφτονται έντονα να τους χωρίσουν, όπως κι έγινε ύστερα από ένα καβγά που σημειώθηκε ανάμεσα στα δύο ζώα.

"Η συμπεριφορά του τράγου εν ονόματι Τιμούρ ευθύνεται για την αντιπαράθεση: ορμούσε πάνω στην τίγρη με τα κέρατά του και την καταδίωκε, χωρίς να την αφήνει να ησυχάσει", εξήγησε ο διευθυντής του πάρκου Ντμίτρι Μεζέντσεφ. "Κάποια στιγμή η τίγρης δεν άντεξε άλλο και τον άρπαξε με τα δόντια από το τρίχωμά του για να τον πετάξει μακριά του. Ο Τιμούρ δεν τραυματίστηκε όμως υπέστη σοκ" επειδή ο φίλος του δεν τον είχε συνηθίσει σε τέτοιες βίαιες αντιδράσεις.

Μετά το σοκαριστικό επεισόδιο ο χωρισμός ήταν... μονόδρομος.

Δείτε εδώ το βίντεο της επίθεσης:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share