Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λιοντάρι ορμάει σε ένα μωρό ελέφαντα - Η αντίδραση της μητέρας του θα σας κάνει να ανατριχιάσετε… (Video)

Ανατριχιαστικό!

4 Ιουλίου 2022 13:21
Λιοντάρι ορμάει σε ένα μωρό ελέφαντα - Η αντίδραση της μητέρας του θα σας κάνει να ανατριχιάσετε… (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η στιγμή που μία μαμά ελέφαντας υπερασπίστηκε μωρό της ενάντια στην απειλή ενός λιονταριού. Επίσης ένα βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ και θα σας συγκλονίσει, είναι όταν εννέα λέαινες όρμηξαν να σκοτώσουν τον αρχηγό της αγέλης, ένα γέρικο λιοντάρι!

Το βίντεο δείχνει ένα λιοντάρι να παρατηρεί την μητέρα και το μωρό της να περπατάνε πριν κάνει την κίνησή του. Ξαφνικά, το αιλουροειδές τρέχει προς το μωρό, το οποίο κάθεται δίπλα στην μητέρα του. H μαμά βλέπει το λιοντάρι να πλησιάζει με γρήγορη ταχύτητα και του επιτίθεται για να προστατέψει το μικρό της. Το λιοντάρι φαίνεται να τρέχει για να ξεφύγει ενώ η μητέρα κατευθύνει το μικρό της σε ένα ασφαλέστερο μέρος.

Δείτε το βίντεο:

7χρονο κορίτσι στέλνει ένα φιλί στο λιοντάρι - Αυτό που ακολουθεί έκανε τον πατέρα της να...

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το κορίτσι της φωτογραφίας, αποφάσισε να στείλει ένα φιλάκι στο λιοντάρι. Ωστόσο αυτό που ακολουθεί έκανε τον μπαμπά της να πετάξει την κάμερα.

Πολλές είναι οι φορές, όπου οι επισκέπτες στα ζωολογικά κέντρα αγνοούν τελείως τους κανόνες ασφαλείας. "Μην αγγίζεται το τζάμι" είναι μία συνηθισμένη πινακίδα που θα συναντήσετε σε αυτά τα πάρκα.

Έτσι έκαναν και οι γονείς του κοριτσιού. Όπως θα δείτε και μόνοι σαν, την άφησαν να πλησιάσει πολύ κοντά στο τζάμι που βρισκόταν ο βασιλιάς της ζούγκλας.Το κοριτσάκι στέλνει ένα αξιαγάπητο φιλάκι στο λιοντάρι! Λέτε να συγκινήθηκε καθόλου ο μοχθηρός βασιλιάς των ζώων;

Δείτε τι ακολούθησε και θα καταλάβετε το μέγεθος της συγκίνησης...

Μάλιστα, πολλές είναι οι ιστορίες με παιδιά και λιοντάρια που σοκάρουν. Δείτε εδώ το 8 ετών αγόρι που πάλεψε με το ζώο. Παραλίγο να χάσει το κεφάλι του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share