Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οσκαρικό ζεϊμπέκικο: O απρόσμενος χορός της κωμικού που καθήλωσε τους πάντες

Μας κόπηκε το γέλιο!

3 Ιουλίου 2022 11:35
Οσκαρικό ζεϊμπέκικο: O απρόσμενος χορός της κωμικού που καθήλωσε τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Για παράδειγμα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας καλλονής που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και ίσως τελικά πειστείτε!

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή κωμική ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης και καθήλωσε τους πάντες. Η κωμικός μας... έκοψε το γέλιο!

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Από παρουσιαστής... καρδιοκατακτητής - Το υποδειγματικό ζεϊμπέκικο που έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού παρουσιαστή.

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο παρουσιαστής του Star Πέτρος Πολυχρονίδης που σηκώθηκε να χορέψει το "Εγώ δεν ήμουν αλήτης" όσο ο Στέλιος Τσάκωνας βρισκόταν στην πίστα και μας ξάφνιασε. Ο παρουσιαστής σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως τον πλαισίωσαν αρκετές γυναικείες παρουσίες για να χειροκροτήσουν τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ζεϊμπέκικο καταχειροκροτείτε, δείτε εδώ το βαρύ χορό πασίγνωστου ηθοποιού που έκανε τα πατώματα να "ραγίσουν".

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η ζεμπεκιά του Καλούδη που "έγραψε ιστορία" στην ελληνική τηλεόραση

Η ελληνική τηλεόραση έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές και μας έχει χαρίσει αμέτρητες "ιστορικές" σκηνές από διάφορες σειρές. Μια εκ των οποίων και το απόλυτο ζεϊμπέκικο που ακολουθεί.

Tον Οκτώβριο του 1995 έκανε πρεμιέρα στο MEGA η σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, Ντόλτσε Βίτα, η οποία είναι μέχρι σήμερα μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές σειρές της δεκαετίας του ’90. Η Χριστίνα, ο Αντώνης, η Σάσα, η Ασπασία, η γιαγιά, η Ντορίτα, η Σόφη, ο Λουκάς και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς μας έκαναν παρέα για δυο τηλεοπτικές σεζόν και μέχρι σήμερα δε βαριόμαστε να βλέπουμε ξανά και ξανά τα επεισόδιά τους.

Ο Αντώνης Καλούδης, κατά κόσμον Θανάσης Ευθυμιάδης εκείνη την περίοδο είναι το απόλυτο αρσενικό και έκανε θραύση σε όλο το γυναικείο κοινό. Ποιος μπορεί να ξεχάσει λοιπόν το θρυλικό του εκείνο ζεϊμπέκικο όταν πάνω στην απογοήτευση και τον καημό του όπως ο ίδιος έλεγε σηκώθηκε και χόρεψε και "γκρέμισε" ένα ολόκληρο μαγαζί για τα μάτια της αγαπημένης του, Χριστίνας;

Φυσικά και μιλάμε για μια σκηνή όπου μένει ανεξίτηλη στη μνήμη μας μαζί με το εξίσου εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο από τη σειρά "Δύο ξένοι" που μας χάρισε ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο του Καλούδη:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share