Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Γης Mαδιάμ» από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το εκρηκτικό τσιφτετέλι που τους άφησε όλους άναυδους (Video)

«Τα είδε όλα» ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

2 Ιουλίου 2022 11:38
«Γης Mαδιάμ» από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το εκρηκτικό τσιφτετέλι που τους άφησε όλους άναυδους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Survivor μπορεί οι παίκτες να βρίσκονται σε πρωτόγονες συνθήκες, αλλά πάντοτε αναζητούμε και... τους ωραίους ή τις ωραίες, με τα κορίτσια ειδικά να κερδίζουν τις εντυπώσεις, δείχνοντας την αληθινή τους ομορφιά χωρίς μακιγιάζ ή κάθε άλλη παρέμβαση.

Αυτό είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό και μια από τις παίκτριες, που μας είχε δείξει πως και χωρίς μακιγιάζ είναι πανέμορφη, ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η ίδια είχε φτάσει, μάλιστα, σχεδόν μέχρι το τέλος ως η τελευταία γυναίκα, που είχε απομείνει, βλέποντας και την φήμη της να «εκτοξεύεται».

Όταν η Ευρυδίκη... τους κόλασε

Η Ευρυδίκη έχει και τον τρόπο της να φέρνει... τον πειρασμό, όπως είχε κάνει και στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όπου υπό το βλέμμα του Κωνσταντίνου Βασάλου τρέλανε άπαντες με το τρομερό της τσιφτετέλι.

Ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε τους «Ψίθυρους καρδιάς» και η Βαλαβάνη κόλασε τους πάντες με το φοβερό της σώμα και την υπέροχη κίνησή της, με τον Βασάλο να την καμαρώνει και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να... χαζεύει, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Θεσσαλονικιάς.

Δείτε το βίντεο:

Το καλύτερο τσιφτετέλι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης - Πάνω από 200.000 views μέσα σε λίγες ώρες

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για το καλύτερο τσιφτετέλι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και φυσικά το είδαμε στο "Στην υγεία μας ρε παιδιά"! Ο Δάντης τραγουδά και η Πάολα έρχεται στο τσακίρ κέφι!

Μία βραδιά αφιερωμένη στη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου παρουσίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πριν λίγους μήνες!

Γνωστοί ερμηνευτές, σπουδαίοι συνθέτες και φίλοι της Πίτσας Παπαδοπούλου την τίμησαν με την παρουσία τους σε μία ξεχωριστή βραδιά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Χρήστος Δάντης σηκώθηκε, έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε το τραγούδι “Καρδιά μου δε με νοιάζει” και η Πάολα τότε μεράκλωσε και έριξε έναν χορό. Και το χορό! Αναστάτωσε όλον τον ανδρικό πληθυσμό με τα λικνίσματά της!

Δείτε το βίντεο στο athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share