Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To τίμιο ζεϊμπέκικο του Σπύρου Παπαδόπουλου που ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο views!

Μοναδικός!

1 Ιουλίου 2022 23:35
To τίμιο ζεϊμπέκικο του Σπύρου Παπαδόπουλου που ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο views!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν μιλάμε για ζεϊμπέκικο δεν γίνεται να μην πάει το μυαλό μας στον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο αφού έχει ερμηνεύσει τα πιο βαριά ζεϊμπέκικα και έχει γραφτεί το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Την τιμή να τον φιλοξενήσει στην εκπομπή του "Στην υγεία μας ρε παιδιά" είχε πριν μερικά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος και δεν γινόταν να μην τον τιμήσει με το δικό του μοναδικό τρόπο χορεύοντας ένα βαρύ και υποδειγματικό ζεϊμπέκικο που "ράγισε" πατώματα και γέμισε το στούντιο γαρύφαλλα. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που απολαύσαμε τον παρουσιαστή σε ένα μοναδικό χορό, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που χόρεψε ζεϊμπέκικο στο πλατό της εκπομπής του.

Όσο ο Δημήτρης Μητροπάνος ερμήνευε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες το "δώσε μου φωτιά" ο διάσημος παρουσιαστής χάριζε στο κοινό ένα μοναδικό και σπάνιο θέαμα χορεύοντας ένα από τα πιο αντρίκεια ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης. Το βίντεο από το βαρύ του ζεϊμπέκικο έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Δείτε το τίμιο ζεϊμπέκικο του Σπύρου Παπαδόπουλου:

To υποδειγματικό ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που σήκωσε το στούντιο "στον αέρα"

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού ηθοποιού

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο ηθοποιός και μοντέλο Γιώργος Παράσχος που σηκώθηκε να χορέψει το "Ήλιε μου σε παρακαλώ" όσο η Κώστας Μακεδόνας βρισκόταν στην πίστα και μας ξάφνιασε. Ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως "σείστηκε" το στούντιο με τους υπόλοιπους καλεσμένους να καταχειροκροτούν τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μας δείχνει το ταλέντο του στο χορό, δείτε εδώ τι συνέβη σε προηγούμενη εμφάνιση του στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το θρυλικό ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Ο χορός του ανατριχιάζει

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχει χορέψει ένα από τα πιο βαριά και αντρίκια ζεϊμπέκικα στην ιστορία, το οποίο έχει μείνει αξέχαστο και ανατριχιάζει όσους το βλέπουν σήμερα.

Έχει αφήσει ιστορία και πολλοί υποστηρίζουν ότι παραμένει αθάνατος στη μνήμη. Το ζεϊμπέκικο αυτό είναι απόδειξη ότι μένει χαραγμένος στην ιστορία, όπως και αυτός ο ηθοποιός εδώ.

Είναι ένα απόσπασμα από την ταινία που πρωταγωνίστησε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, " Η νεράιδα και το παλικάρι", και έχει μαζέψει 598.646 προβολές.

Απολαύστε τον:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share