Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Γυναίκα πλησιάζει ένα λιοντάρι σε ζωολογικό κήπο και άρχισε να χορεύει - Δεν πίστευαν ότι θα αντιδρούσε έτσι

Δεν πάει το μυαλό σας

1 Ιουλίου 2022 22:44
Γυναίκα πλησιάζει ένα λιοντάρι σε ζωολογικό κήπο και άρχισε να χορεύει - Δεν πίστευαν ότι θα αντιδρούσε έτσι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα αποφάσισε να μπει μέσα στον χώρο ενός λιονταριού, στον ζωολογικό κήπο του Μπρονξ και να παραβλέψει του κανόνες, θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό της.

Η γυναίκα, χωρίς να φοβάται, πλησίασε το λιοντάρι, αφού πέρασε πάνω από τον προστατευτικό χώρο που το χωρίζει από τους επισκέπτες, αρχίζοντας να το χαιρετάει. Κάτι αντίστοιχο έκανε και αυτός ο άνδρας όταν πήγε να χαιρετήσει ένα λιοντάρι και να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, αλλά από όσο θα δείτε δεν του βγήκε σε καλό.

Το λιοντάρι παρακάτω άρχισε να την πλησιάζει απειλητικά, αλλά δεν έκανε κίνηση προς τα πάνω της. Αντίθετα, η γυναίκα άρχισε να χορεύει, με άλλους επισκέπτες να τραβούν πλάνα και να μη πιστεύουν στα μάτια τους. Η γυναίκα απομακρύνθηκε σώα καθώς το λιοντάρι δεν την πλησίασε, αλλά έχει βρει τον μπελά της, καθώς παραβίασε τους κανονισμούς.

«Πρόκειται για σοβαρή παραβίαση κανονισμών και μη νόμιμης εισόδου στον χώρο, που θα μπορούσε να καταλήξει σε θάνατο ή σοβαρό τραυματισμό», ανέφερε η διοίκηση του ζωολογικού κήπου.

Τιτανομαχία στη φύση: Η επική μάχη λιονταριού με λεοπάρδαλη έχει αναπάντεχο νικητή! (Video)

Περίμενε να κοιμηθεί. Την πλησίασε. Έκανε την επίθεσή του... αλλά έχασε!

Μπορεί να είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας το λιοντάρι, αλλά δεν είπε κανείς ότι ο βασιλιάς μπορεί να κάνει πάντα αυτό που θέλει, όπως και στο βίντεο που πήρε στο κυνήγια μια αρκούδα.

Πάντως, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε, κόντρα σε αυτή τη λεοπάρδαλη που κατάφερε να διαφύγει με ένα απίστευτο άλμα και να το βάλει στο τρέξιμο!

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο στο athensmagazine.gr

Ξεχασμένο λιοντάρι ζούσε 20 χρόνια σε ένα φορτηγό: Η συνέχεια θα σας κάνει να δακρύσετε

Ένα λιοντάρι τσίρκου, ζούσε ξεχασμένο για 20 ολόκληρα χρόνια μέσα σε ένα παλιό φορτηγό! Ωστόσο, μια μέρα το απελευθέρωσαν! Πώς αντέδρασε;

Μετά τη συγκινητική ιστορία με το λιοντάρι που κρατούσαν φυλακισμένο και το φώναζαν τυφλό, διαβάσαμε για ένα λιονταράκι το οποίο ζούσε ξεχασμένο μέσα σε ένα φορτηγό και μας θύμισε την ιστορία με το λιοντάρι που είχε παγιδευτεί πάνω σε ένα δέντρο. Tο πίσω μέρος ενός παλιού σκουριασμένου φορτηγού δεν είναι κατάλληλο μέρος για κανένα ζώο, πόσο μάλλον για ένα μεγάλο λιοντάρι.

Δυστυχώς, όμως, αυτό ακριβώς συνέβη στο λιοντάρι, που ακούει στο όνομα Μουφάσα, ο οποίος αναγκάστηκε να περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του, ταξιδεύοντας ως λιοντάρι τσίρκου στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

Στοιχεία για την πρώιμη ζωή του Μουφάσα δεν είναι γνωστά, αλλά πιστεύεται ότι τον έκλεψαν, όταν ήταν μικρός κάπου στην Νότια Αφρική. Κατά την διάρκεια των 20 χρόνων της αιχμαλωσίας σου υπέστη πολλές κακουχίες, αφού ήταν δεμένος με μεταλλικές αλυσίδες, ενώ αναγκαζόταν να υπομένει την ζωή στο τσίρκο.

Η ζωή κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν για τον Μουφάσα. Αυτοί που τον αιχμαλώτισαν, τον κρατούσαν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, που ήταν βρώμικο και δεν είχε πολύ χώρο για να κινηθεί. Επίσης, ήταν εκτεθειμένος σε όλα τα καιρικά φαινόμενα.

Το τσίρκο στο οποίο βρέθηκε ο Μουφάσα πιστεύεται, ότι ήταν το τελευταίο από τα πολλά που υπήρχαν στο Περού, που για πολλά χρόνια λειτουργούσε παράνομα. Η χώρα άλλαξε πρόσφατα την νομοθεσία της σχετικά με την λειτουργία των τσίρκων και απαγόρευσε την ύπαρξη ζώων στα τσίρκα, λόγω της κακοποίησης και των απαράδεκτων συνθηκών κράτησης.

Ο Διεθνής Οργανισμός για την Υπεράσπιση των Ζώων έλαβε πρόσφατα μια πληροφορία, ότι ακόμα κρατείται παράνομα ένα λιοντάρι. Με την συνοδεία της αστυνομίας και τοπικών ειδικών των άγριων ζώων ερεύνησαν την πληροφορία και τότε βρήκαν τον Μουφάσα αλυσοδεμένο στο πίσω μέρος του φορτηγού. Ακολούθησε μια πολύωρη διαμάχη με το τσίρκο για να παραδώσουν τον Μουφάσα, ο οποίος καθόταν ήρεμος σε όλη την διάρκεια.

Τώρα, ο Μουφάσα έχει την ευκαιρία να τεντωθεί και να τρέξει στα δάση του Περού, ίσως για πρώτη φορά στην ζωή του. Έχει την ευκαιρία να κάνει όλα αυτά που οι γάτες λατρεύουν να κάνουν!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share