Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδέσποτος σκύλος ειδοποίησε την αστυνομία - Μόλις δείτε το βίντεο από την κάμερα θα μείνετε

Απίστευτο!

1 Ιουλίου 2022 14:09
Αδέσποτος σκύλος ειδοποίησε την αστυνομία - Μόλις δείτε το βίντεο από την κάμερα θα μείνετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, μετά το συγκινητικό βίντεο με το χειρουργημένο σκυλί -δείτε εδώ περισσότερα- θα σας παρουσιάσει μια ιστορία με ένα αδέσποτο σκύλο που πραγματικά μας άφησε άφωνους.

Λένε ότι τα αδέσποτα σκυλιά είναι τα πιο πονηρά, καθώς είναι αυτάρκης στις πιο αντίξοες καταστάσεις και είναι πάντα σε εγρήγορση για οποιαδήποτε απειλή. Αλλά επίσης, πολλά από αυτά είναι αρκετά προστατευτικά και σε εγρήγορση σε κάθε περίεργη κατάσταση που βλέπουν γύρω τους. Η πονηριά ενός αδέσποτου σκύλου έκανε την Δημοτική Αστυνομία να συλλάβει τον δράστη.

Χάρη σε μια αστυνομική κάμερα της Κόστα Ρίκα, κατάφεραν να εντοπίσουν τον ασυνήθιστο θυμό του σκύλου. Όταν έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν τον ύποπτο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Αυτή τη φορά ένας αδέσποτος σκύλος από την Κόστα Ρίκα έδειξε όλη του την τόλμη και τις γνώσεις του για τη γειτονιά του, όταν άρχισε να γαβγίζει δυνατά, αφού ένας κλέφτης μπήκε σε ένα εστιατόριο για να κάνει ληστεία. Μέσα από τις ηχογραφήσεις της κάμερας ασφαλείας της Δημοτικής Αστυνομίας του Escazú, κατάφεραν να συλλάβουν όλη την κίνηση που σημειώθηκε γύρω στις τρεις το πρωί σε ένα εστιατόριο στο San Antonio de Escazú.

Για περισσότερο από 8 λεπτά, ο σκύλος γαβγίζει και περιβάλλει την περιοχή προειδοποιώντας για την παρουσία του ξένου. Αυτό έκανε το κέντρο παρακολούθησης της δημοτικής αστυνομίας να παρατηρήσει, ότι κάτι συνέβαινε και μέσω του συστήματος κάμερας να εντοπίσει την κατάσταση.

Χάρη στα ένστικτα του σκύλου, τα οποία ήταν πολύ αποτελεσματικά, κατάφεραν να εντοπίσουν έναν άντρα με κουκούλα που προσπαθούσε να εισέλθει στην αίθουσα τροφίμων για να κλέψει.

Μόλις έφτασαν εκεί και μετά από αρκετά λεπτά έρευνας, η αστυνομία της Κόστα Ρίκα κατάφερε να συλλάβει τον άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να δραπετεύσει μέσα από τις αυλές πολλών ιδιωτικών περιουσιών, ωστόσο, οι αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Το βίντεο μεταδόθηκε από τη Δημοτική Αστυνομία και παρόλο που τρία σκυλιά εμφανίζονται σε μια παρέα στις εικόνες, μόνο ένα ήταν αυτό που συνέχισε να γαβγίζει επίμονα μέχρι να βρεθεί ο κλέφτης.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share