Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αρχόντισσα: Το ζεϊμπέκικο της Ζήνας Κουτσελίνη που «τράνταξε τα τσιμέντα» (Video)

Φοβερή!

1 Ιουλίου 2022 07:24
Αρχόντισσα: Το ζεϊμπέκικο της Ζήνας Κουτσελίνη που «τράνταξε τα τσιμέντα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζήνα Κουτσελίνη μας καλωσορίζει καθημερινά στην εκπομπή της με κατά κύριο λόγο κοινωνικά και αστυνομικά θέματα, αλλά δεν έχει κρύψει ποτέ τη διάθεσή της να διασκεδάζει και, όταν το κάνει, όλοι οι άλλοι... σωπαίνουν.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μια αγάπη στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι και το έχει φανερώσει σε αρκετές περιπτώσεις, είτε στην ίδια την εκπομπή της σε πιο ανάλαφρες στιγμές είτε σε συναθροίσεις, μη αρνούμενη να... κάνει το κομμάτι της χορεύοντας.

Τους τρέλανε...

Η Ζήνα, σε μια τέτοια περίπτωση, είχε τρελάνει άπαντες με το φοβερό της ζεϊμπέκικο, έχοντας σηκωθεί στο τραγούδι «Μου' φαγες όλα τα δαχτυλίδια» και κάνοντάς τους να... παραληρούν με τις ικανότητές της στον χορό.

Η ίδια με την εξαιρετική και... λεβέντικη κίνησή της, κέρδισε την προσοχή των παρευρισκομεών και δικαίως πήρε το χειροκρότημα, δείχνοντας πως και οι γυναίκες μπορούν να χορέψουν ζεϊμπέκικο, ενώ κι άλλος πασίγνωστος δημοσιογράφος υπήρξε εξαιρετικός.

Δείτε το βίντεο:

Τα έδωσε όλα: Χαμός με το λεβέντικο ζεϊμπέκικο της Αγγελικής Νικολούλη μετά το τέλος της εκπομπής (video)

Τίτλους τέλους έριξε την περασμένη Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Το φινάλε ήρθε ύστερα από μία αρκετά απαιτητική σεζόν η οποία έκλεισε με πρωτιές για την εκπομπή του Mega χάρη στις αποκλειστικότητες που έφερε στο φως για το θρίλερ της Πάτρας.

Η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της ασχολήθηκε εκτεταμένα με την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και κάθε Παρασκευή το χάσταγκ #fosstotounel ήταν στα πρώτα trends του Twitter με τους χρήστες που μαζεύονταν για να σχολιάσουν τα νέα στοιχεία.

Η παρουσιάστρια θέλοντας να γιορτάσει το κλείσιμο της εκπομπής πήρε τους συνεργάτες της για φαγητό.

Η ίδια μάλιστα τράβηξε πολλά Instagram stories, ενώ κάποια στιγμή της βραδιάς έκανε και Live μετάδοση. Μέσα από αυτό της το live την είδαμε και να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε την Αγγελική Νικολούλη να απολαμβάνει τη ζωντανή μουσική και να χορεύει υπό τους ήχους του τραγουδιού «Πρώτη φορά» της Ρένα Κουμιώτη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο η παρέα της όσο και οι θαμώνες του μαγαζιού δεν σταμάτησαν λεπτό να τη χειροκροτούν.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share