Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

36χρονη κοπέλα χορεύει τσιφτετέλι για γέλια - Φάνηκαν όλα πάνω στην πίστα

Το βίντεο έχει 456.175 προβολές

30 Ιουνίου 2022 20:57
36χρονη κοπέλα χορεύει τσιφτετέλι για γέλια - Φάνηκαν όλα πάνω στην πίστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα πιο αστεία βίντεο που έχουμε δει. Μια 36χρονη ανέβηκε στην σκηνή και άρχισε να λικνίζεται στον ρυθμό του τραγουδιού. Αν και η ίδια πίστευε ότι χόρευε το καλύτερο τσιφτετέλι, πολλοί στα σχόλια στο Youtube, την σχολιάζουν αρνητικά!

Όταν ακούμε τσιφτετέλι, σκεφτόμαστε έναν αισθησιακό χορό, όπως αυτόν που είχε προβληθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου το 2009, και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ο χορός της 36χρονης δεν παραπέμπει καθόλου σε αυτόν!

Από τα παρατράγουδα δεν έλειπε και ένα μικρό "ατύχημα", αφού διαγράφεται έντονα το εσώρουχο της. Κατά πόσο ήταν ατύχημα, σχολιάζουν επίσης οι χρήστες. Πάντως, έχουμε να πούμε ότι το προσπάθησε αρκετά!

Δείτε το βίντεο:

Ανέβηκε στην πίστα και τρέλανε τους πάντες με το τσιφτετέλι της

Τα καλύτερα τσιφτετέλια κάνουν την "εμφάνιση" τους τις προχωρημένες ώρες που ενώ ρέει λίγο παραπάνω αλκοόλ, φεύγουν και οι ντροπές και εκφράζεσαι πιο εύκολα. Αυτό ακριβώς συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μία ξανθιά καλλονή, πήρε τη σκυτάλη από το Νίκο Βέρτη, ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε να λικνίζει το κορμί της με τον πιο αισθησιακό τρόπο, φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία.

«Θεέ μου, μη», είπε ο τραγουδιστής στην κοπέλα που τα έδωσε όλα πάνω στην πίστα και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μοντέλο ηλικίας 28 ετών. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια πίστα παίρνει "φωτιά", δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 36χρονη σηκώθηκε στην πίστα νυχτερινού κέντρου να χορέψει.

Δείτε το βίντεο που θα μείνει σε όλους αξέχαστο:

Το τσιγγάνικο τσιφτετέλι είναι τρόπος έκφρασης - Πανέμορφη κοπέλα μας μαγεύει με τον χορό της

Μια παράδοση για τους τσιγγάνους και τρόπος έκφρασης, αποτελεί το τσιφτετέλι. Αυτή η κοπέλα μας μαγεύει με τις κινήσεις της, και μας μαθαίνει πώς χορεύετε το παραδοσιακό τσιφτετέλι.

Με κινήσεις που θυμίζουν Σακίρα, μας αποδεικνύει ότι το τσιφτετέλι δεν είναι απλές κινήσεις, αλλά τρόπος έκφρασης. Χωρίς παπούτσια και με απλά ρούχα, μπορεί και το κάνει πολύ πιο εντυπωσιακά από οποιαδήποτε άλλη. Ακόμα και αυτό εδώ σε έναν τσιγγάνικο γάμο, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Όλοι γύρω της την θαυμάζουν, και την περικλείουν, ενώ στον χορό μπαίνει ακόμα μια γυναίκα. Δείτε το πιο ξεχωριστό τσιφτετέλι που θα σας αλλάξει σίγουρα γνώμη για τον χορό αυτό:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share